Çözüldü SteelSeries kulaklığı SteelSeriesGG görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Odidy

Decapat
Daha fazla  
2.5 yıl önce SteelSeries kulaklık almıştım, tam detayını hatırlamıyorum (gerekirse bakarım). Daha bugün yazılımı olduğunu öğrendim (SteelSeries GG), yükledim fakat Engine kısmında kulaklığı görmedi. Kendi önerdikleri çözüm yollarını denedim (uygulamayı silip geri yüklemek, Aygıt Yöneticisi'nden kulaklığı silip tekrar takmak (sorunun ana kısmı burada)). Bu 2. çözümü denemeye çalıştım fakat kulaklık Aygıt Yöneticisi'nde gözükmüyor (jack girişi var, USB değil, o yüzden olabileceğini düşünüyorum). Velhasıl kelam.

Çözüm
Usb değil Jack bağlantılı. Peki başka versiyonu var mı kullanabileceğim.
Jack girişlilerin doğrudan steelseries gg tarafından ayrı gözükmesi imkansız. Ama sonarın bazı özellikleri her kulaklıkta çalışıyor mikrofon gürültü engelleme ve ekolayzer ayarı gibi.
Usb değil Jack bağlantılı. Peki başka versiyonu var mı kullanabileceğim.
Jack girişlilerin doğrudan steelseries gg tarafından ayrı gözükmesi imkansız. Ama sonarın bazı özellikleri her kulaklıkta çalışıyor mikrofon gürültü engelleme ve ekolayzer ayarı gibi.

Çözüm
Aygıt Yöneticisi'nden seçili cihazı kaldırın sonra restart yapın ayrıca SteelSeries GG uygulamasında Auto run seçeneği var onu da açın, PC açıldığında uygulama açılıyor, bir deneyin sistem zaten açıldığında Windows otomatik aygıtı görüp ekler. Ayrıca mümkünse kasa arkasındaki jak girişine takın öndeki kısma değil.

Aygıt Yöneticisi'nden seçili cihazı kaldırın sonra restart yapın ayrıca SteelSeries GG uygulamasında Auto run seçeneği var onu da açın, PC açıldığında uygulama açılıyor, bir deneyin sistem zaten açıldığında Windows otomatik aygıtı görüp ekler. Ayrıca mümkünse kasa arkasındaki jak girişine takın öndeki kısma değil.
Aygıt yöneticisinde gözükmüyor kulaklık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı