SteelSeries kulaklık almaya değer mi?

Bütçe
1000

MehmetKom

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Gamepower Mihawk RGB 7.1 kulaklığa sahibim. Ses kasması olsun titreşim modu olsun gayet memnunum. Ama bir SteelSeries hastalığı başladı ve klavye faremi değiştirdim. Kulaklık olarak 2. el Arctis 3 veya 5 düşünüyorum 1000 1300 TL bandında. Bu bahsettiğim modellere geçmeye değer mi? Çok büyük bir kalite farkı oluşur mu? Tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

Arctis 1-3 almayın, diğerleri yine alınabilir. 5'i de pek önermem aslında min. 7'den itibaren alınmalı çünkü ciddi manada ebay kulaklığına döndü artık, aşırı kalitesizler.

Gamepower çok sıcak yaklaştığım bir marka değil. Hiçbir ürününü kullanmadım açıkçası. SteelSeries oyun kulaklığı tarafında iyi sahiden. Muhtemelen fark yaratır. SteelSeries giriş seviyesinde mikrofon çok başarılı değil bildiğim kadarıyla. Almışken biraz üst seviye olanlarına bakmakta fayda olabilir.

Arctis 1-3 almayın, diğerleri yine alınabilir. 5'i de pek önermem aslında min. 7'den itibaren alınmalı çünkü ciddi manada ebay kulaklığına döndü artık, aşırı kalitesizler.
1-3-5 ten sonraki ürünler ciddi fiyatlara sahip. Bütçem karşılayamaz. 1 yıl garantili 5 1000 tlye buldum. Kendi kulaklığımı 500 e satabilirim. Ama gerek yok dersenizde kullanırım

Mikrofonları bir nebze tatmin eder ama Gamepower'ın mikrofonları bile alt ücretlerde aynı/daha iyi seviyelerde olabiliyor. Yine de steelseries almışken en az 7 alınmasını öneriyorum kaldı ki yeni modellerde bile iğrenç malzemeler ve sorunlar çıkıyor.

1-3-5 ten sonraki ürünler ciddi fiyatlara sahip. Bütçem karşılayamaz. 1 yıl garantili 5 1000 tlye buldum. Kendi kulaklığımı 500 e satabilirim. Ama gerek yok dersenizde kullanırım
Yani, ses olarak yeterli olduğunu sanmıyorum steelseries marka kulaklıkların. Sizinkinin sesi ve mikrofonu tatmin ediyorsa değişmeye bile gerek yok. Garantili 5 bulduysanız belki alınabilir fakat mikrofon testlerine mutlaka bakın zira ses farkının pek olduğunu sanmıyorum.

Bu bütçede ses kalitesi olarak uçurum olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…