SteelSeries kulaklık önerisi

Crush404

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, SteelSeries bir kulaklık seçmeyi düşünüyorum fakat düz Arctis, Nova, Pro falan filan derken kafam çok karıştı. Kulaklıktan beklentim şu şekilde:

1-fiyatı mümkünse en düşük olan.

2-kablosuz olması ama fiyatı çok değiştiriyorsa kabloluda olur.

3-malzeme kalitesi.

En önemlisi- 7.1 ses sistemi olması. Eski kulaklığımda vardı ve seslerin sağ kulaklık ile sol kulaklığa farklı yönlerden ve birbirinden bağımsız şekilde gelmesi bence oyun zevkini zirveye çıkartıyor.

5-mikrofon kalitesi.

Şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi sosyaller.

Merhaba, SteelSeries bir kulaklık seçmeyi düşünüyorum fakat düz Arctis, Nova, Pro falan filan derken kafam çok karıştı. Kulaklıktan beklentim şu şekilde:

1-fiyatı mümkünse en düşük olan.

2-kablosuz olması ama fiyatı çok değiştiriyorsa kabloluda olur.

3-malzeme kalitesi.

En önemlisi- 7.1 ses sistemi olması. Eski kulaklığımda vardı ve seslerin sağ kulaklık ile sol kulaklığa farklı yönlerden ve birbirinden bağımsız şekilde gelmesi bence oyun zevkini zirveye çıkartıyor.

5-mikrofon kalitesi.

Şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi sosyaller.
Net bir bütçe vermelisiniz hocam atıyorum 5000 e kadar çıkabilirim gibi.
Bu dediklerinizi baz aldığımızda en ucuzunu al geç oluyor sonuç.

Bütçe yetiyorsa Nova 5 alın. SS in en fiyatını hakeden ürünü o. Ya da çok paran varsa SS Nova pro. Diğerleri alınmaz.

SS nova 5 kullanıyorum, 1 ay oldu bütün özelliklerini denemedim aşırı pro bir oyuncu değilim memnunum gözüme çarpan en iyi 2 yanı var -1 batarya performansı inanılmaz 2-mikrofon kalitesi çok iyi

Ses kalitesi güzel ama aşırı abartılacak kadar değil, bana biraz tiz gibi geldi sesi bassları çok iyi değil. Steelseries GG uygulamasından ayarlayabilirsiniz ekolayzırını ama çok bir bilgim yok o konuda. Genel anlamda alınabilir bir kulaklık fiyatı 5500 6000 civarında

Technopat Haberler

Geri
Yukarı