Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4 yıldır Razer BlackShark 7.1 kulaklık kullanıyorum ve artık son zamanlarını yaşıyor. Araştırmalarıma göre SteelSeries marka kulaklıklar çok revaçta. Arctis Pro Wireless, Arctis Nova Pro X Wireless ve Nova 5 arasında kaldım. Fakat Razer Wireless kulaklık önerilerine de açığım. Ağırlıklı olarak FPS oyunları(Valorant, PUBG, CS vb.) Oynayan ve ses kasmaya ekstra dikkat eden birisiyim. Aralarından hangisini almalıyım sizce? (bütçe çok önemli değil)
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4 yıldır Razer BlackShark 7.1 kulaklık kullanıyorum ve artık son zamanlarını yaşıyor. Araştırmalarıma göre SteelSeries marka kulaklıklar çok revaçta. Arctis Pro Wireless, Arctis Nova Pro X Wireless ve Nova 5 arasında kaldım. Ağırlıklı olarak FPS oyunları(Valorant, PUBG, CS vb.) Oynayan ve ses kasmaya ekstra dikkat eden birisiyim. Aralarından hangisini almalıyım sizce? (bütçe çok önemli değil)
yeni açtığımn konuda dandik markalardan bahsettim biraz. onun üzerine wireless arayışına girdim nova 5 ve corsair void elite arasında kalmıştım. saat olarak aralarında 4 kat fark var nova 5 60 saat gidiyormuş corsair 16 saat nova 5in artıları konfor hafiflik ve ses kalitesi daha iyi diyorlar. corsair ise genellikle oyuncular daha iyi diyor ses kasma konusunda ama bilemiyorum sana kalmış önceliğin neyse artık. ben bozulan kulaklığımın servisten gelmesini bekleyeceğim. büyük ihtimalle bir indirim olursa nova 5i almayı düşünüyorum.
bence çok para harcamayın işinizi nova 5 de görür diye düşünüyorum.
ayrıca xantares eskiden void elite kullanıyormuş o çok daha ucuz bir kulaklık onu da belirtmek istedim.
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4 yıldır Razer BlackShark 7.1 kulaklık kullanıyorum ve artık son zamanlarını yaşıyor. Araştırmalarıma göre SteelSeries marka kulaklıklar çok revaçta. Arctis Pro Wireless, Arctis Nova Pro X Wireless ve Nova 5 arasında kaldım. Ağırlıklı olarak FPS oyunları(Valorant, PUBG, CS vb.) Oynayan ve ses kasmaya ekstra dikkat eden birisiyim. Aralarından hangisini almalıyım sizce? (bütçe çok önemli.
Yeni açtığımn konuda dandik markalardan bahsettim biraz. Onun üzerine Wireless arayışına girdim Nova 5 ve Corsair Void Elite arasında kalmıştım. Saat olarak aralarında 4 kat fark var Nova 5 60 saat gidiyormuş Corsair 16 saat Nova 5'in artıları konfor hafiflik ve ses kalitesi daha iyi diyorlar. Corsair ise genellikle oyuncular daha iyi diyor ses kasma konusunda ama bilemiyorum sana kalmış önceliğin neyse artık. Ben bozulan kulaklığımın servisten gelmesini bekleyeceğim. Büyük ihtimalle bir indirim olursa Nova 5I almayı düşünüyorum.
Bence çok para harcamayın işinizi Nova 5 de görür diye düşünüyorum.
Ayrıca xantares eskiden Void Elite kullanıyormuş o çok daha ucuz bir kulaklık onu da belirtmek istedim.
4 yılık Void Elite kullanıcısı olarak tüm Corsair serisinden nefret ettiğimi belirtmek isterim. Önermiyorum, eğer kulaklıkta bir sorun yaşarsanız internette çözebileceğiniz çözüm yok. Ses cızırtı yapar, dip ses gelir, oyundaki tiz sesleri (ayak seslerini alamıyorum) alamazsın bunun için binbir adet ekolayzır denememe rağmen farkı olmadı, Corsair uygulaması başına sorun çıkartır asla önermiyorum. SteelSeries Arctis7 kullanan arkadaşım var oyuna beraber girdiğimde benim için ses kasıyor o manada kötü benim için. İsterseniz yine de araştırın fakat önermem. SteelSeries Nova 5 alıp geçin derim. Bende alacağım ay sonunda.
Ayrıca 2 kere garantiye gönderdim birinde tamir gördü diğerinde değişim yapıldı fakat aynı sorunlar hala devam ediyor.