Type-C girişli şimdi steelseriesin kendi youtube kanalından kaldır yükle yapıyor onu deniyorumJack girişli mi yoksa Type-C'li mi? Jack'ler desteklemiyor Steelseries.GG'yi bunu Artic Nova 1'den biliyorum.
ney çıkmadı mı?Kutunun içinden çıkmadı mı?
Type-C girişli şimdi SteelSeries'in kendi YouTube kanalından kaldır yükle yapıyor onu deniyorum.
Ne çıkmadı mı?
şey filan gördümde Steelseries'in nova 3'ü desteklemesini kendi uygulaması üzerinden bıraktığını gerçek değidir herhalde ? Nova 1'i destekliyorsa Nova 3'ü de destekler bence.Dönüştürücü. Jack girişli sandım kusura bakmayın. Nova 1 le karıştırmışım.
Yok hocam Nova 1 desteklemiyor jack olduğu için. Şey konusunu bilmiyorum dönüştürücü ile desteklediğini. 3'ün desteklemesi lazım ve engine kısmında çıkması lazım.şey filan gördümde Steelseries'in nova 3'ü desteklemesini kendi uygulaması üzerinden bıraktığını gerçek değidir herhalde ? Nova 1'i destekliyorsa Nova 3'ü de destekler bence.
ben anlamadım ya. Mikrofonu ve sesi geliyor ama rgb ışıkları yanmıyor ve mikrafonda gürültü engelleyiciyi kapatamıyorum gelmediği için. Hala üstteki resimdeki gibi.Yok hocam Nova 1 desteklemiyor jack olduğu için. Şey konusunu bilmiyorum dönüştürücü ile desteklediğini. 3'ün desteklemesi lazım ve engine kısmında çıkması lazım.
bide şöyle bir şey var bu videodan baktım sorun için dakika olarak 1.45'e gir bende adamın tıkladığı yere girince direk arctis nova 3 bile çıkmıyor böyle çıkıyor.Arctis Nova 3 yok. HID uyumlu cihaz felan mı acabaYok hocam Nova 1 desteklemiyor jack olduğu için. Şey konusunu bilmiyorum dönüştürücü ile desteklediğini. 3'ün desteklemesi lazım ve engine kısmında çıkması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.