Berke Aksoy Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar konu başlığını böyle bir şey yaptım çünkü klavye, Mouse ve kulaklık alacağım. Konu başlığını size şöyle anlatayım: Kısa zaman içinde klavye, mouse ve kulaklık alacağım ve kıyaslama yapmayı gerekli buldum çünkü arada kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Logitech g930 +Steelseries Raw+Steelseries g6v2 Vs Razer Kraken 7.1 + Razer Mamba+Razer Blackwidow Chroma. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler. Son düzenleme: 25 Ocak 2015
Arkadaşlar konu başlığını böyle bir şey yaptım çünkü klavye, Mouse ve kulaklık alacağım. Konu başlığını size şöyle anlatayım: Kısa zaman içinde klavye, mouse ve kulaklık alacağım ve kıyaslama yapmayı gerekli buldum çünkü arada kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Logitech g930 +Steelseries Raw+Steelseries g6v2 Vs Razer Kraken 7.1 + Razer Mamba+Razer Blackwidow Chroma. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler.
brk_rocks Kilopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 425 Makaleler 3 Yer Münih Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #2 Razer Kraken 7.1 + Razer Mamba+Razer Blackwidow Chroma. Çok daha güzel duruyor.
M Merlini Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #3 Bütçen yetiyorsa tabi ki Razer.
Vodka Hectopat Katılım 3 Mart 2014 Mesajlar 98 25 Ocak 2015 #4 Razer'in fiyatına aldanma,malzeme kalitesi berbat 1-2 ayda soyuluyor her yeri.
Berke Aksoy Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #5 Razer kötü mü diyorsun?
Vodka Hectopat Katılım 3 Mart 2014 Mesajlar 98 25 Ocak 2015 #6 Berke Aksoy dedi: Razer kötü mü diyorsun? Genişletmek için tıkla... Açıkcası kullanmadım OyunGezer dergisinde ürün incelemesinde okudum. Mağazada görüp sağlam bulduysan al.
Berke Aksoy dedi: Razer kötü mü diyorsun? Genişletmek için tıkla... Açıkcası kullanmadım OyunGezer dergisinde ürün incelemesinde okudum. Mağazada görüp sağlam bulduysan al.
brk_rocks Kilopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 425 Makaleler 3 Yer Münih Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #7 Mouse Daedalus Prime G302-MOBA-Oyun Mouse’u-Logitech olabilir. Ama kulaklık ve klavye çok kaliteli ve güzel duruyor.
Mouse Daedalus Prime G302-MOBA-Oyun Mouse’u-Logitech olabilir. Ama kulaklık ve klavye çok kaliteli ve güzel duruyor.
M Merlini Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #8 İncelemelerini oku bence bütün parçaların. Mümkünse ayrı ayrı yerlerden. Sonra karar ver. Hepsi iyi markalar bence iş biraz zevkine kalmış.
İncelemelerini oku bence bütün parçaların. Mümkünse ayrı ayrı yerlerden. Sonra karar ver. Hepsi iyi markalar bence iş biraz zevkine kalmış.
Berke Aksoy Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #9 Silinen üye dedi: İncelemelerini oku bence bütün parçaların. Mümkünse ayrı ayrı yerlerden. Sonra karar ver. Hepsi iyi markalar bence iş biraz zevkine kalmış. Genişletmek için tıkla... Uzun araştırmalar sonucu bu noktaya geldim.
Silinen üye dedi: İncelemelerini oku bence bütün parçaların. Mümkünse ayrı ayrı yerlerden. Sonra karar ver. Hepsi iyi markalar bence iş biraz zevkine kalmış. Genişletmek için tıkla... Uzun araştırmalar sonucu bu noktaya geldim.
Meteos Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 51 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #10 Razer'dan kulaklık alma!