SteelSeries Marka Kulaklık Tavsiyesi

Kadir Özdemir

Kilopat
Yer
İstanbul/Mimaroba
Daha fazla  
Meslek
Çizgi Film ve Animasyon , Animator
Merhaba arkadaşlar hemen yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Sizlerden Steelseries kulaklık önerisi bekliyorum. Steelseries V2 ve Siberia 200 kullanıyorum yıllardır. Anakartım GA-AX370-Gaming 3 jakları kasa arkasından bağlıyorum bu zamana kadar sesten memnunum pek kulağımda yok zaten anlamam mikrofonu olsun, ses seviyem dinleme max 40'dır.

Bana link ile atarsanız sevinirim. Aklımda

- Steelseries Siberia 200 - Gittigidiyor 279TL
- Steelseries Arctis 3 ( kafam karışık model konusunda 2019 vs.)- Hepsiburada.com 399TL
- Steelseries Siberia 350 - Gameekstra 399 TL

Arctis Raw modelini beğenmedim kafam karışık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siberia 350'de alabilirsiniz. Arctis 3'te alabilirsiniz. Ben kullandığım arctis 3'ü çok beğeniyorum, ses kasarken çok iyi bide şık görünümü ile dışarıda da müzik dinleme şansı veriyor. Tek 3,5 mm dönüştürücüsü çıkıyor içinden telefonuna falan takabiliyorsun. Kaliteside çok iyi. Sadece biraz sesi düşük onu da VoiceMeeter'dan hallediyorum. :)

Siberia 350'de alabilirsiniz. Arctis 3'te alabilirsiniz. Ben kullandığım arctis 3'ü çok beğeniyorum, ses kasarken çok iyi bide şık görünümü ile dışarıda da müzik dinleme şansı veriyor. Tek 3,5 mm dönüştürücüsü çıkıyor içinden telefonuna falan takabiliyorsun. Kaliteside çok iyi. Sadece biraz sesi düşük onu da VoiceMeeter'dan hallediyorum. :)

Şimdi benim işitme kaybım ve kulak çınlamam var. Yüksek ses açamıyorum. Jak olması iyi bir şey gibi duruyor. Çünkü Siberia 350 Usb'li. Benim kasamın arkasında ses kartım var sanırım anakartta bu banan neler kaybettirir bilmiyorum. Benim ses kasma ve dışarıda müzik gibi bir derdim yok. Sadece evde oyunumu oynatsın sesleri duyabileyim konuşabileyim kafamı fazla boğmasın istiyorum. Yastıkları iyi olsun istiyorum. Peki hangi Arctis 3 alınmalı linkteki?

Captcha Verification Siyah yada beyaz tercihiniz sizin. Arctis 3'ü ilk taktığımda söylediğim şey "Bu ne kadar hafif ve rahat bir kulaklık!" oldu. :D O konuda yastıkları gerçekten yumuşak ve rahat. Odanız 30 derecenin üstünde olunca(benim odamda soba var) her kulaklık gibi terletiyor. Geçmiş olsun işitme kaybı için. :)
Mutlu olabilirsin Arctis 3 ile. :)

Captcha Verification Siyah yada beyaz tercihiniz sizin. Arctis 3'ü ilk taktığımda söylediğim şey "Bu ne kadar hafif ve rahat bir kulaklık!" oldu. :D O konuda yastıkları gerçekten yumuşak ve rahat. Odanız 30 derecenin üstünde olunca(benim odamda soba var) her kulaklık gibi terletiyor. Geçmiş olsun işitme kaybı için. :)
Mutlu olabilirsin Arctis 3 ile. :)

Sanırım ucunda USB olduğu için Siberia 350 tercih etmeyeceğim 400TL anlamsız ışık ve 7.1 için.

Siberia 200'ü tekrar alabilirim save money ürün biraz. Tak çalıştır enginede gözükmüyor bile 279 TL.
Az önce beyaz siberia 200'ümü 100TL'ye sattım.

Arctis 3'ün siyahını alabilirim kabloları güzel duruyor. Steelseries Enginede bir olayı var mı ? Fiyatı çok yüksek ama kafa bandı çok güzel duruyor ama. 7.1 mi A3?

Siberia200 vs Arctis 3 arasındayım.
Siberia 50 mm Neodimyum / Arc 40 mm
Siberia 10-28k hz / Arc 20-22k hz
Siberia 112db / Arc 98db
Siberia 50-16k mic / Arc 100-10k mic
Siberia Tek yön mic / Arc çift yönlü
Siberia -38 db mic hassasiyeti / -48 db

farkları böyle arada 221 TL fark var. Ne yapmalıyım?
Kararım Steelseries Arctis 3 Siyah oldu. Teşekkür ederim.
Son 1 soru : Captcha Verification 7.1 ne alaka 50 TL fark var. Hangisini tercih edeyim ?
SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) vs Steelseries Arctis 3 7.1 Surround

Son düzenleme:
Sanırım ucunda USB olduğu için Siberia 350 tercih etmeyeceğim 400TL anlamsız ışık ve 7.1 için.

Siberia 200'ü tekrar alabilirim save money ürün biraz. Tak çalıştır enginede gözükmüyor bile 279 TL.
Az önce beyaz siberia 200'ümü 100TL'ye sattım.

Arctis 3'ün siyahını alabilirim kabloları güzel duruyor. Steelseries Enginede bir olayı var mı ? Fiyatı çok yüksek ama kafa bandı çok güzel duruyor ama. 7.1 mi A3?

Siberia200 vs Arctis 3 arasındayım.
Siberia 50 mm Neodimyum / Arc 40 mm
Siberia 10-28k hz / Arc 20-22k hz
Siberia 112db / Arc 98db
Siberia 50-16k mic / Arc 100-10k mic
Siberia Tek yön mic / Arc çift yönlü
Siberia -38 db mic hassasiyeti / -48 db

farkları böyle arada 221 TL fark var. Ne yapmalıyım?
Kararım Steelseries Arctis 3 Siyah oldu. Teşekkür ederim.
Son 1 soru : Captcha Verification 7.1 ne alaka 50 TL fark var. Hangisini tercih edeyim ?
SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) vs Steelseries Arctis 3 7.1 Surround
Merhaba, hangi versiyonu aldınız? Ben de Arctis 3 düşünüyorum ancak sanal ses desteği çekildi deniyor, programı da yok. Sanal ses Windows ayarlardan açılıyormuş ancak bilemedim. Siz tavsiye eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı