SteelSeries MK22 vs Mizar MZ60 vs Royal Kludge RK61 vs Redragon K552 beyaz

Executorr

Hectopat
Bu klavyeler arasında kaldım. Beyaz renk istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Hocam RK61 güzel diye biliyorum ama SteelSeries klavyenin linkini bırakabilir misiniz? İlk defa sizden duydum MK22 adlı klavyesini.

Redragon aralarında en düşük kalan model. SteelSeries hakkında bir yorumum yok ürünü bulamadım. Hocam Mizar ve RK güzel ben RK önerirdim. Bende yarın Mizar alacağım.

Redragon aralarında en düşük kalan model. SteelSeries hakkında bir yorumum yok ürünü bulamadım. Hocam mizar ve rk güzel ben rk önerirdim. Bende yarın mizar alacağım.

Mizar alacakken rk önerme sebebinizi öğrenebilir miyim sorun olmayacaksa?

Mizar alacakken rk önerme sebebinizi öğrenebilir miyim sorun olmayacaksa?

Hocam RK alırsam yurt dışından gelecek yurt dışıyla hiç uğraşasım yok. Mizar'ı elden kendi şehrimden alacağım RK bulamadım o yüzden.

RK bulabilsem elbette onu alırdım.

Mizar MZ60 switch ve yapı kalitesi bakımından en iyisi aralarında. Kablosuz istiyorsanız RK61, olabilir yakın klavyeler. Ayrıca SteelSeries'ın MK22 diye bir klavyesi olduğunu ilk kez duyuyorum. Magic Refiner MK22 olmasın o?

Hocam sorun olmayacaksa klavye için size ulaşabilir miyim en son ban yemiştim ulaşamadım kaynadı gitti.

Doğru ben yanlış yazmışım bir anlık dalgınlıkla. Magic Refiner MK22 olacak.

Bluetooth farkına 600TL vermeye değer mi sizce ? Yoksa Mizar MZ60 alacağım.

Son düzenleme:
Doğru ben yanlış yazmışım bir anlık dalgınlıkla. Magic refiner MK22 olacak.

Bluetooth farkına 600TL vermeye değer mi sizce? Yoksa mizar MZ60 alacağım.

Mizar MZ60 çok daha mantıklı hocam. Bluetooth kullanıp kullanmayacağınızı ya da ne sıklıkla kullanacağınıza siz karar vermelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…