ayı kapanı Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 833 Çözümler 3 14 Aralık 2022 #11 Executorr dedi: Doğru ben yanlış yazmışım bir anlık dalgınlıkla. Magic refiner MK22 olacak. Bluetooth farkına 600TL vermeye değer mi sizce? Yoksa mizar MZ60 alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam mizar alacaksanız yazılımını indirince Firmware Update soruyormuş onu yapmasını istemeyin. Eğer Update yaparsanız klavye brick oluyormuş yani kitleniyormuş. Bildiğim kadarıyla da herhangi bir çözümü yok. Aklınızda bulunsun.
Executorr dedi: Doğru ben yanlış yazmışım bir anlık dalgınlıkla. Magic refiner MK22 olacak. Bluetooth farkına 600TL vermeye değer mi sizce? Yoksa mizar MZ60 alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam mizar alacaksanız yazılımını indirince Firmware Update soruyormuş onu yapmasını istemeyin. Eğer Update yaparsanız klavye brick oluyormuş yani kitleniyormuş. Bildiğim kadarıyla da herhangi bir çözümü yok. Aklınızda bulunsun.
Executorr Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 431 14 Aralık 2022 #12 SensOuma dedi: Mizar MZ60 çok daha mantıklı hocam. Bluetooth kullanıp kullanmayacağınızı ya da ne sıklıkla kullanacağınıza siz karar vermelisiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman red Switch Mizar'dan yana tercihimi kullanıyorum.
SensOuma dedi: Mizar MZ60 çok daha mantıklı hocam. Bluetooth kullanıp kullanmayacağınızı ya da ne sıklıkla kullanacağınıza siz karar vermelisiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman red Switch Mizar'dan yana tercihimi kullanıyorum.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 14 Aralık 2022 #13 Executorr dedi: O zaman red Switch Mizar'dan yana tercihimi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun hocam hayırlısıyla kullanın. Bende Yellow Switch alacağım.
Executorr dedi: O zaman red Switch Mizar'dan yana tercihimi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun hocam hayırlısıyla kullanın. Bende Yellow Switch alacağım.
Executorr Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 431 14 Aralık 2022 #14 SensOuma dedi: Mizar MZ60 çok daha mantıklı hocam. Bluetooth kullanıp kullanmayacağınızı ya da ne sıklıkla kullanacağınıza siz karar vermelisiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman red Switch izar'dan yana tercihimi kullanıyorum. SensOuma dedi: Şimdiden hayırlı olsun hocam hayırlısıyla kullanın. Bende Yellow Switch alacağım. Genişletmek için tıkla... Yellow ile red arasında çok fark var mı? Bir bilginiz var mıdır ? Son düzenleme: 14 Aralık 2022
SensOuma dedi: Mizar MZ60 çok daha mantıklı hocam. Bluetooth kullanıp kullanmayacağınızı ya da ne sıklıkla kullanacağınıza siz karar vermelisiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman red Switch izar'dan yana tercihimi kullanıyorum. SensOuma dedi: Şimdiden hayırlı olsun hocam hayırlısıyla kullanın. Bende Yellow Switch alacağım. Genişletmek için tıkla... Yellow ile red arasında çok fark var mı? Bir bilginiz var mıdır ?
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 14 Aralık 2022 #15 Executorr dedi: Yellow ile red arasında çok fark var mı? Bir bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yellow Switch daha hassas ve uygulanması gereken güç daha fazla diye biliyorum. Kısmen red ile aynı sayılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mizar MZ60 Gateron kullanıyor bu video anlaşılması için güzel.
Executorr dedi: Yellow ile red arasında çok fark var mı? Bir bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yellow Switch daha hassas ve uygulanması gereken güç daha fazla diye biliyorum. Kısmen red ile aynı sayılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mizar MZ60 Gateron kullanıyor bu video anlaşılması için güzel.