SteelSeries moment kayıtları formattan sonra gider mi?

Bora21

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma format atacağım. SteelSeries moment kayıtlarım var ve silinsin istemiyorum. Herhangi bir USB ile alamıyorum ama formattan sonra uygulamayı indirip hesabıma girersem kayıtlar gitmiş olur mu?

Merhaba, bilgisayarıma format atacağım. SteelSeries moment kayıtlarım var ve silinsin istemiyorum. Herhangi bir USB ile alamıyorum ama formattan sonra uygulamayı indirip hesabıma girersem kayıtlar gitmiş olur mu?
Gider.

Peki bir şey soracaktım, bilgisayar kilit ekranından USB ile dosyalardan kayıtları almak mümkün mü?
Kilit ekranından usb ile dosyaları kayıt almak derken hocam anlayamadım.

Kilit ekranından USB ile dosyaları kayıt almak derken hocam anlayamadım.

Reis şöyle diyeyim, ben bilgisayarın kilit ekranından yani Pin girme ekranından bilgisayara daha girmeden yani şifreyi girmeden bilgisayara USB taksam, Dosya Gezgini'nden ihtiyacım olan dosyaları USB'ye aktarabilir miyim anlamadıysan tekrar yazarım reis.

Kilit ekranından dosya gezginine giriliyorsa yaparsın. Hiç denemediğim için giriliyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…