RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi otomatik kliperde SteelSeries GG üzerinden kayıtları tekrar izlerken yaklaşık 10 saniyelik ses kaymaları var. Çözümü nedir?
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi otomatik kliperde SteelSeries GG üzerinden kayıtları tekrar izlerken yaklaşık 10 saniyelik ses kaymaları var. Çözümü nedir?
İzol Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #2 Çözüm bulabildiniz mi acaba bi de genelde hangi oyunlarda oluyor? ben genelde CS2 de bu problemi yaşıyorum.
Çözüm bulabildiniz mi acaba bi de genelde hangi oyunlarda oluyor? ben genelde CS2 de bu problemi yaşıyorum.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 İzol dedi: Çözüm bulabildiniz mi acaba bir de genelde hangi oyunlarda oluyor? Ben genelde CS2 de bu problemi yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de CS2'de karşılaşmıştım. Çözüm bulamadım hocam maalesef
İzol dedi: Çözüm bulabildiniz mi acaba bir de genelde hangi oyunlarda oluyor? Ben genelde CS2 de bu problemi yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de CS2'de karşılaşmıştım. Çözüm bulamadım hocam maalesef