SteelSeries Mouse İvme Ayarı

343675

Hectopat
SteelSeries Rival 600 satın aldım. FPS oyunlarında düşük hassasiyette oynuyorum.

Arkadaşlar olay şu, ben önüme bakarken rakip arkamdan sıkmaya başladığında mousemın ivme kazanıp hızlıca tepki vermesini istiyorum fakat düşük hassasiyette bunu yapmak inanılmaz zor biliyorsunuzdur 2 tur döndürmeye çalışıyorum o zamana kadar rakip beni öldürüyor.

Acceleration ve Decelaration ayarlarını yapamadım bir türlü bu ikisini hangi düzeylerde tutmalıyım Mouse'umun ani dönüş anında ivme kazanıp rahatça dönmesini sağlamak için?

Dosya Ekleri

• asas.PNG
    asas.PNG
    51,8 KB · Görüntüleme: 222
Son düzenleyen: Moderatör:
CS oynuyorsanız oyun içi ayarlardan mouse ivmesini açabiliyorsunuz. Daha sonra mouseacceleration kodu ile konsoldan ivmeyi artırabilirsiniz.

Resimdeki ayarlarda decerelationı default ayarlarda bırakıp accelerationı artırmak en mantıklısı olur sanırım. Bu sayede yavaş hareket ettirdiğinde hız azalmaz fakat hızlı hareketlerde daha hızlı dönüş yapar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı