SteelSeries mouse önerisi

wierenjua

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600 3.80 Ghz
MSI B840 Gaming Plus WIFI 8000Mhz(OC) M.2 AM5
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit
Kingston 32GB(2x16) Beast RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5
ASUS ROG STRIX XG27ACS 27
Steel Series EcoSystem
Meslek
Denizci
Abiler CS2, LoL falan oynuyorum. Eski farem Rival 650 modeliydi, bozuldu. Garantiye yolladım, yenisi yok, değişim yapamayız deyip ücret iadesi yaptılar fakat yine SteelSeries fare almak istiyorum. Kablosuz, pilsiz şarj edilebilir yani ve tabii RGB. Fiyat önemli değil.

Abiler CS2, LoL falan oynuyorum. Eski farem Rival 650 modeliydi, bozuldu. Garantiye yolladım, yenisi yok, değişim yapamayız deyip ücret iadesi yaptılar fakat yine SteelSeries fare almak istiyorum. Kablosuz, pilsiz şarj edilebilir yani ve tabii RGB. Fiyat önemli değil.

Fiyat önemsizse o kadar fazla ve daha iyi seçenek var ki. SS mouse yapmayı beceremiyor.

Kablosuz takıntın yoksa alabilirsin, 1.5 senedir kullanıyorum aşırı memnunum, şimdiye kadar eksi bir yönünü göremedim.
Kablolu bir ürüne 3000? Yapmayın hocam Steelseries'in şu dönem alınabilir bir faresi yok.

Kablosuz arıyorum hocam maalesef kablosuz acayip konforlu oluyor kablo kalabalığı da yapmıyor iyi oluyor yani.

SteelSeries'te senin aradığın (bence tabii ) net olarak Aerox 5 Wireless, şarjlı, RGB'li ve CS2 gibi oyunlara ideal gibi duruyor.
Şimdi onu inceledim beğendim wireless modeli alınır

SteelSeries şart mı?

Şart çünkü direkt ecosystem var her şeyim SS.

Kablosuz arıyorum hocam maalesef kablosuz acayip konforlu oluyor kablo kalabalığı da yapmıyor iyi oluyor yani.

Şimdi onu inceledim beğendim Wireless modeli alınır.

Şart çünkü direkt ecosystem var her şeyim SS.

Hocam ekosistem var diye parasını gram hak etmeyen bir ürün almak bence saçma.

Hem ekipman konusundaki ekosistemin günlük yaşamda bir kolaylığıda yok. Üstüne üslük parasını hak etmeyen ürün alıyosunuz.

Maksimum bütçeniz nedir yoksa belirli bir sınırı yok mu?

Adamlar 2000TL'lik kablosuz fareyle yarışamacak kablosuz fareyi 5000 TL'ye satıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı