demirefe123 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #1 SteelSeries kablosuz bir farem var. Ama orta duşu yukarı hareket ettirdiğimde çok zorlanıyorum. Dönüyor ama abzen aşağı gidiyor. Bazen u-yukarı gidiyor. Aşağı için de aynı şey geçerli. Nasıl çözerim?
SteelSeries kablosuz bir farem var. Ama orta duşu yukarı hareket ettirdiğimde çok zorlanıyorum. Dönüyor ama abzen aşağı gidiyor. Bazen u-yukarı gidiyor. Aşağı için de aynı şey geçerli. Nasıl çözerim?
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 28 Ekim 2023 #2 Rival3 Wireless kullanıyorsanız bunun bir çözümü yok, kronik sorunlu onlar. Değiştirirseniz çözüm olabilir.
Rival3 Wireless kullanıyorsanız bunun bir çözümü yok, kronik sorunlu onlar. Değiştirirseniz çözüm olabilir.
demirefe123 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #4 emirmertbaserr dedi: Rival3 Wireless kullanıyorsanız bunun bir çözümü yok, kronik sorunlu onlar. Değiştirirseniz çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun nomore2k dedi: Mouse modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Rival 3 wireless
emirmertbaserr dedi: Rival3 Wireless kullanıyorsanız bunun bir çözümü yok, kronik sorunlu onlar. Değiştirirseniz çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun nomore2k dedi: Mouse modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Rival 3 wireless
nomore2k Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 523 28 Ekim 2023 #5 demirefe123 dedi: Anladım sağolun Rival 3 wireless Genişletmek için tıkla... O mouse kronik sorunlu maalesef. Denemek isterseniz Çözüm: SteelSeries Rival 3 Wireless Orta Teker Kaydırma Problemi buradaki çözümü deneyebilirsiniz, işe yarıyor diye biliyorum.
demirefe123 dedi: Anladım sağolun Rival 3 wireless Genişletmek için tıkla... O mouse kronik sorunlu maalesef. Denemek isterseniz Çözüm: SteelSeries Rival 3 Wireless Orta Teker Kaydırma Problemi buradaki çözümü deneyebilirsiniz, işe yarıyor diye biliyorum.
demirefe123 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #6 nomore2k dedi: O mouse kronik sorunlu maalesef. Denemek isterseniz Çözüm: SteelSeries Rival 3 Wireless Orta Teker Kaydırma Problemi buradaki çözümü deneyebilirsiniz, işe yarıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim
nomore2k dedi: O mouse kronik sorunlu maalesef. Denemek isterseniz Çözüm: SteelSeries Rival 3 Wireless Orta Teker Kaydırma Problemi buradaki çözümü deneyebilirsiniz, işe yarıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim