v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar herkese ıyı sosyaller. Daha yenı SteelSeries Prime aldım mouse pad bakıyorum. Sızce SteelSeries mouse pad mı alayım yoksa HyperX mı?
Arkadaşlar herkese ıyı sosyaller. Daha yenı SteelSeries Prime aldım mouse pad bakıyorum. Sızce SteelSeries mouse pad mı alayım yoksa HyperX mı?
FlosyPasha Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 5 Yer Türkiye İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 Asus Prime B550M A CSM XPG Gammix D30 2X8 GB 3200mhz Asus TUF 3070 OC V2 8G Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD XPG Valor Air 600w 80+ Bronze ID Cooling SE214XT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2024 #2 v4x3 dedi: Arkadaşlar herkese ıyı sosyaller. Daha yenı SteelSeries Prime aldım mouse pad bakıyorum. Sızce SteelSeries mouse pad mı alayım yoksa HyperX mı? Genişletmek için tıkla... Xrades ya da klasse Pro al gitsin. Klasse longteng tarzı bir ürün almayacaksan fiyatına değecek fark yok hocam.
v4x3 dedi: Arkadaşlar herkese ıyı sosyaller. Daha yenı SteelSeries Prime aldım mouse pad bakıyorum. Sızce SteelSeries mouse pad mı alayım yoksa HyperX mı? Genişletmek için tıkla... Xrades ya da klasse Pro al gitsin. Klasse longteng tarzı bir ürün almayacaksan fiyatına değecek fark yok hocam.
3 359492 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 247 11 Nisan 2024 #3 v4x3 dedi: Arkadaşlar herkese ıyı sosyaller. Daha yenı SteelSeries Prime aldım mouse pad bakıyorum. Sızce SteelSeries mouse pad mı alayım yoksa HyperX mı? Genişletmek için tıkla... Açık ara farkla HyperX çok daha iyi.
v4x3 dedi: Arkadaşlar herkese ıyı sosyaller. Daha yenı SteelSeries Prime aldım mouse pad bakıyorum. Sızce SteelSeries mouse pad mı alayım yoksa HyperX mı? Genişletmek için tıkla... Açık ara farkla HyperX çok daha iyi.
v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #4 Şimdi gloriusunda gördüm oda alınabilirrmi. FlosyPasha dedi: Xrades ya da klasse Pro al gitsin. Klasse longteng tarzı bir ürün almayacaksan fiyatına değecek fark yok hocam. Genişletmek için tıkla... Denemedim gormedım ama çok telmaşa duruyor hocam. Almışken guvenılır saglam bir şey almak ıstıyorum.
Şimdi gloriusunda gördüm oda alınabilirrmi. FlosyPasha dedi: Xrades ya da klasse Pro al gitsin. Klasse longteng tarzı bir ürün almayacaksan fiyatına değecek fark yok hocam. Genişletmek için tıkla... Denemedim gormedım ama çok telmaşa duruyor hocam. Almışken guvenılır saglam bir şey almak ıstıyorum.