KaanFLOWERS Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Merhaba ben buradan SteelSeries SSMP63807 Qck+ PUBG Erangel Edition Gaming Mousepad | Trendyol Mouse pad aldım fakat kaplamasından dolayı vs. bir sıkıntı olur mu dokusu falan oynamamı etkiler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Merhaba ben buradan SteelSeries SSMP63807 Qck+ PUBG Erangel Edition Gaming Mousepad | Trendyol Mouse pad aldım fakat kaplamasından dolayı vs. bir sıkıntı olur mu dokusu falan oynamamı etkiler mi?
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 5 Ocak 2021 #2 İyidir.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 5 Ocak 2021 #4 Kendisi kaliteli bir mause pad olur. Gayet iyidir, alabilirsiniz.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 SteelSeries Qck Heavy kullanıyorum çok memnunum ama attığınızı baskıları kalkabilir zamanla.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 5 Ocak 2021 #6 KaanFLOWERS dedi: Merhaba ben buradan SteelSeries SSMP63807 Qck+ PUBG Erangel Edition Gaming Mousepad | Trendyol Mouse pad aldım fakat kaplamasından dolayı vs. bir sıkıntı olur mu dokusu falan oynamamı etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu profesyonel oyuncunun da kullandığı bir mousepaddir hem de sponsorluk almamalarına rağmen...
KaanFLOWERS dedi: Merhaba ben buradan SteelSeries SSMP63807 Qck+ PUBG Erangel Edition Gaming Mousepad | Trendyol Mouse pad aldım fakat kaplamasından dolayı vs. bir sıkıntı olur mu dokusu falan oynamamı etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu profesyonel oyuncunun da kullandığı bir mousepaddir hem de sponsorluk almamalarına rağmen...