Le Joseph Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #1 Birkaç gün önce Trendyol'dan bir SteelSeries mouse pad almıştım ve bugün geldi. Ama diğer videolara baktığımda arkasında logolar olduğunu gördüm ve bende yoktu. Ürün de SteelSeries kutusu ile değil karton bir kutu içinde geldi. Sizce çakma olabilir mi? Lunatic Steelseries Medium Gaming 40x30 Mousepad - Oyun Mouse Için Rotasyon Edilmiştir Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Birkaç gün önce Trendyol'dan bir SteelSeries mouse pad almıştım ve bugün geldi. Ama diğer videolara baktığımda arkasında logolar olduğunu gördüm ve bende yoktu. Ürün de SteelSeries kutusu ile değil karton bir kutu içinde geldi. Sizce çakma olabilir mi? Lunatic Steelseries Medium Gaming 40x30 Mousepad - Oyun Mouse Için Rotasyon Edilmiştir Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 1 Eylül 2021 #2 Yorumlarda orijinal değil yazıyor. Ayrıca SteelSeries'in kendi mouse pad kutuları var. Bu orijinal değil.
Yorumlarda orijinal değil yazıyor. Ayrıca SteelSeries'in kendi mouse pad kutuları var. Bu orijinal değil.
Le Joseph Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #3 Heunzey dedi: Yorumlarda orijinal değil yazıyor. Ayrıca SteelSeries'in kendi mouse pad kutuları var. Bu orijinal değil. Eki Görüntüle 1154903 Genişletmek için tıkla... O yorumları görmemişim sağ ol. Ucuz diye almıştım ama büyük ihtimalle iade edeceğim.
Heunzey dedi: Yorumlarda orijinal değil yazıyor. Ayrıca SteelSeries'in kendi mouse pad kutuları var. Bu orijinal değil. Eki Görüntüle 1154903 Genişletmek için tıkla... O yorumları görmemişim sağ ol. Ucuz diye almıştım ama büyük ihtimalle iade edeceğim.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.978 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 1 Eylül 2021 #4 Bariz sahte hocam.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.478 Çözümler 775 1 Eylül 2021 #5 Bircok güncel SteelSeries padlerde logo altinda "SteelSeries" yazisi bulunmamakta. Ayrica sizin de dediginiz gibi, arka tarafinda logolar mevcut. Ürün bariz cakma.
Bircok güncel SteelSeries padlerde logo altinda "SteelSeries" yazisi bulunmamakta. Ayrica sizin de dediginiz gibi, arka tarafinda logolar mevcut. Ürün bariz cakma.
Le Joseph Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #6 İlk 50 TL olarak görünce biraz kuşkulanmıştım neyse yapacak bir şey yok iade edeceğim sağ olun iyi günler.
İlk 50 TL olarak görünce biraz kuşkulanmıştım neyse yapacak bir şey yok iade edeceğim sağ olun iyi günler.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 1 Eylül 2021 #7 Mağazayı da şikayet etmeyi unutmayın bu tarz sahte ürünleri sadece isim kullanarak sattıkları için. Alakası yok SteelSeries ile.
Mağazayı da şikayet etmeyi unutmayın bu tarz sahte ürünleri sadece isim kullanarak sattıkları için. Alakası yok SteelSeries ile.