kerem şen Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 SteelSeries'in mousepadleri hem soyuluyor hem de çok pahalı. neden böyle pahalı ve herkes neden bunları kullanıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
SteelSeries'in mousepadleri hem soyuluyor hem de çok pahalı. neden böyle pahalı ve herkes neden bunları kullanıyor?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.031 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 kerem şen dedi: SteelSeries'in mousepadleri hem soyuluyor hem de çok pahalı. neden böyle pahalı ve herkes neden bunları kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Marka olduğu için çok tercih ediliyor olabilir.
kerem şen dedi: SteelSeries'in mousepadleri hem soyuluyor hem de çok pahalı. neden böyle pahalı ve herkes neden bunları kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Marka olduğu için çok tercih ediliyor olabilir.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.398 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 Nasıl soyuluyor? Yıllardır kullanıyorum, eli terleyen biriyim ve neredeyse ilk günkü gibi.
kerem şen Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #4 Silinen üye dedi: Nasıl soyuluyor? Yıllardır kullanıyorum, eli terleyen biriyim ve neredeyse ilk günkü gibi. Genişletmek için tıkla... Kullanan ve SteelSeries'in kendi sayfasında söylüyordu ondan ben öyle soyuluyor dedim kullanmadım bilgim yok.
Silinen üye dedi: Nasıl soyuluyor? Yıllardır kullanıyorum, eli terleyen biriyim ve neredeyse ilk günkü gibi. Genişletmek için tıkla... Kullanan ve SteelSeries'in kendi sayfasında söylüyordu ondan ben öyle soyuluyor dedim kullanmadım bilgim yok.
2 224963 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 17 23 Mayıs 2021 #5 Kullanıma bağlı ama soyulma ihtimali var bu yüzden qck edge versiyonu tercih edilmeli kenarları dikişli.
Kullanıma bağlı ama soyulma ihtimali var bu yüzden qck edge versiyonu tercih edilmeli kenarları dikişli.