SteelSeries mousepadde sorun çıkar mı?

Bütçe
170

Fatihts09

Decapat
Daha fazla  

1-2 haftadır araştırıyorum sadece farem için bir mouse pad bakıyorum normalde Razer alacaktım ama bu bütçede olanların yorumları çok kötü oluyor. Kabarma yapıyormuş ve altında yırtıklar olabilirmiş acaba bu attığımda böyle bir sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla SteelSeries'in orijinal ürünlerinde 40x30 boyutuna sahip bir mousepad'i yok, dolayısıyla ürünün sahte olduğundan şüpheliyim. Bunun yerine farklı bir markaya yönelmeniz daha iyi olur, bkz;

Dediğiniz bana da mantıklı geldi fakat 170 TL'lik bütçeyi geçmemem gerek. Bana kalsa daha pahalı modellerden alabilirdim. Peki sahte olması beni çok fazla etkiler mi? Ve ayrıca satıcısı Teknosa üzerinden satış yapıyor orijinal olmasa bile çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyordum.

Son düzenleme:
Yani orijinal ürünler almak varken neden gidip sahteye para veresiniz ki? Her türlü şey olabilir, belki de fiyatına nazaran çok berbat bir ürün sizlere gelecek ve hiç beğenmeyeceksiniz bu da bir ihtimal. Eğer ilginizi çekerse 70x30 mousepadler önerebilirim.

Masam küçük ve ayırca bana göre sadece mouse için olnalar daha iyi olurdu 170 lira orijinal mouse önerbileceğiniz bir model var mı 40x30 gibi bir boyut olabilir ya da azıcık daha fazlası.

Preo GMP02M 32X27 Cm Gaming Mouse Pad Siyah Fiyatı ve Özellikleri bir de bu ürün var Preo direkt olarak Teknosa'nın diye biliyorum bu iki ürününde Teknosa'da olması tesadüf oldu.

Son düzenleme:
Masam küçük ve ayırca bana göre sadece mouse için olnalar daha iyi olurdu 170 lira orijinal mouse önerbileceğiniz bir model var mı 40x30 gibi bir boyut olabilir ya da azıcık daha fazlası.
Böyle bir ürün var bakmak isterseniz.
Preo GMP02M 32X27 Cm Gaming Mouse Pad Siyah Fiyatı ve Özellikleri bir de bu ürün var Preo direkt olarak Teknosa'nın diye biliyorum bu iki ürününde Teknosa'da olması tesadüf oldu.
Bu da olabilir evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…