B bkuluk Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #1 Selam. Bu 2 klavye arasında kaldım. Fiyat farkını bir kenara bırakırsak sizce hangi klavye tercih edilmeli? Amazon.com ve Amazon.com Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2022
Selam. Bu 2 klavye arasında kaldım. Fiyat farkını bir kenara bırakırsak sizce hangi klavye tercih edilmeli? Amazon.com ve Amazon.com
smorlin Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #2 SteelSeries Apex Pro'yu tercih etmeniz daha iyi olacaktır.
B bkuluk Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #3 smorlin dedi: SteelSeries Apex Pro'yu tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki neden olduğunu sorabilir miyim? Oyun oynuyorum ama çoğunlukla yazı yazıyorum. Apex 9'un Switch'leri değiştirebilir. Apex pro'nun değil.
smorlin dedi: SteelSeries Apex Pro'yu tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki neden olduğunu sorabilir miyim? Oyun oynuyorum ama çoğunlukla yazı yazıyorum. Apex 9'un Switch'leri değiştirebilir. Apex pro'nun değil.