Hamzahann Yoctopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Discord SteelSeries Nitro alırken"kartın işlenmesi sırasında hata oluştu" diyor. Kartımı doğru girmeme rağmen bu hatayı neden veriyor. Çözüm nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2021
Discord SteelSeries Nitro alırken"kartın işlenmesi sırasında hata oluştu" diyor. Kartımı doğru girmeme rağmen bu hatayı neden veriyor. Çözüm nedir?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Aralık 2021 #2 Kartın içinde para olmadığı için veya ön ödemeli kart olduğu için olabilir.
Hamzahann Yoctopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #3 Nasıl yapacağım yani?
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 18 Aralık 2021 #4 Hamzahann dedi: Nasıl yapacağım yani? Genişletmek için tıkla... Kartınızda sanırım 1 dolar gibi bir paranın olması gerekiyor. Provizyon olarak alınıp hemen iade ediliyor.
Hamzahann dedi: Nasıl yapacağım yani? Genişletmek için tıkla... Kartınızda sanırım 1 dolar gibi bir paranın olması gerekiyor. Provizyon olarak alınıp hemen iade ediliyor.
Hamzahann Yoctopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #5 southwest dedi: Kartınızda sanırım 1 dolar gibi bir paranın olması gerekiyor. Provizyon olarak alınıp hemen iade ediliyor. Genişletmek için tıkla... Olduğu halde olmuyor.
southwest dedi: Kartınızda sanırım 1 dolar gibi bir paranın olması gerekiyor. Provizyon olarak alınıp hemen iade ediliyor. Genişletmek için tıkla... Olduğu halde olmuyor.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 18 Aralık 2021 #6 Hamzahann dedi: Olduğu halde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kartınız nedir?
Hamzahann Yoctopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #7 southwest dedi: Kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Fups ve İninal kartlardan denedim ama olmadı.
southwest dedi: Kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Fups ve İninal kartlardan denedim ama olmadı.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Aralık 2021 #8 Hamzahann dedi: Fups ve İninal kartlardan denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Kredi kartıyla deneyin.
Hamzahann dedi: Fups ve İninal kartlardan denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Kredi kartıyla deneyin.
Contento Kilopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 176 Çözümler 3 Yer İstanbul 19 Aralık 2021 #9 Aynı hata bende de çıkıyor papara ile yapıyorum.
fel Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 11 19 Aralık 2021 #10 Contento dedi: Aynı hata bende de çıkıyor Papara ile yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Oldu mu usta? Bende olmadı aynı şekil. İninal beladır ya.
Contento dedi: Aynı hata bende de çıkıyor Papara ile yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Oldu mu usta? Bende olmadı aynı şekil. İninal beladır ya.