Eğer Arctis Nova 1'den bahsediyorsan cuma gününü bekle, İncehesap'ta 2500TL yapmışlar. Gaming Gecesinde 1500 civarına düşer. Düşmezse ve aynı fiyattaysalar BlackShark V2 X al
Şu anda kullandığım kulaklık Black shark V2 X yaklaşık 4-5 aydır kullanmamın sonucu mikrofonuj bozuldu geçen hafta bu yüzden bir daha almayacağım Razer markasından ürün.
şuan kullanıyorum bir sıkıntısı yok ses kalitesi mükemmel hafif rahat ve ergonamik mikrafon kalitesi orta cızırtı yapmıyor fakat üst düzey bir şey bekleme orta kötü de değilBaşlıkta gördüğünüz gibi bu fiyata alınır mı bu model?
Garantiye yollayabilirsin.Şu anda kullandığım kulaklık Black shark V2 X yaklaşık 4-5 aydır kullanmamın sonucu mikrofonuj bozuldu geçen hafta bu yüzden bir daha almayacağım Razer markasından ürün
Harici ses kartın var mı?şuan kullanıyorum bir sıkıntısı yok ses kalitesi mükemmel hafif rahat ve ergonamik mikrafon kalitesi orta cızırtı yapmıyor fakat üst düzey bir şey bekleme orta kötü de değil
tavsiye ediyormusun dostum yani ?şuan kullanıyorum bir sıkıntısı yok ses kalitesi mükemmel hafif rahat ve ergonamik mikrafon kalitesi orta cızırtı yapmıyor fakat üst düzey bir şey bekleme orta kötü de değil
Hocam v2Xden çok bir farkı olmaz büyük ihtimalle. Şu anda nerede eski kulaklığınız?
Ediyorum rahatlıkla alabilirsin.tavsiye ediyormusun dostum yani ?
ses kartım yokGarantiye yollayabilirsin.
Harici ses kartın var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.