SteelSeries Nova 1 alınır mı?

melihkse321

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar SteelSeries Nova 1 kulaklığın tasarımı hafif olması ve mikrofon kısmının gizlenebilir olmasını beğeniyorum. Ses seviyesi ve mikrofon kalitesi rakipleri ile ortalama aynı seviyelerde ama son önerilere baktığımda kimse bu kulaklığı önermemiş. Şu an 2300 TL fiyatı var fifin H9 bir diğer seçenek ama içim hiç ısınmadı o kulaklığa HyperX kulaklıkların tasarımı çirkin geliyor. Ben ne yapacağım? James Donkey 711 kulaklıkla kaldım yemyeşil ışığı mikrofon kalitesizliği ile kulaklık bana zülmediyor. 2 haftadır kulaklık bakıyorum bütçede en fazla 2.5 falan vermeyi düşünüyorum kulaklığa da fazla para harcamak istemiyorum. Film dizi müzik içinde Anker soundqore Q10i kullanıyorum (oyunda da onu kullan derseniz ufak bir gecikme + mikrofonu oyunlarda duyulmuyormuş) şöyle de bir durum var kulaklık önerisine ek bilen şeflerim varsa bana 9999+ lümen ışık tutsun Ses kaydında bunların sesi kabuledilebilir seviyedeyken neden CS2 ve Steam sesli sohbet de bozuyor anlamadım CS2 oynarken karşı takımın long bastırdığını (bağırarak söylüyorum) bütün ev ahalisi hatta alt komşum duymak zorudamı . Bana kulakık verin.

itopyada indirim vardı bende bunu aldım Steelseries Arctis Nova 3 RGB Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA bu ara kulaklık almayı düşünen varsa bi göz atsın derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…