Wanderer_Poyo

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha yeni almış olduğum Nova 1 ürününü bilgisayarımın jak girişine taktığımda ne ses alabiliyorum, ne de sesimi karşıya verebiliyorum. Kulaklığın yazılımını kurduğumda da nedense Engine kısmında kulaklığı algılamıyor. Sıkıntı ne olabilir, bir bilgisi olan, deneyimi olan yardımcı olabilir mi? Windows 11 kullanıyorum, HP Omen laptopun jak girişini denediğimde olmuyor, herhangi başka bir cihazda da deneme fırsatı bulamadım henüz.

Sorunu çözebildiniz mi ?

Hocam bi yazılımı olabilir, ben de monster kulaklığımı kullanamıyordum, uygulamasını indirince sürücüleri de geldi, ve kullanıyorum. Büyük ihtimalle sürücü indirmeniz lazım.

Sorunu çözebildiniz mi?

Sıkıntı kulaklığın kablosunun 2 ucunu da ters takmış olmammış. Yani kulaklığa girecek ucu bilgisayara, bilgisayara girecek ucu ise kulaklığa takmamdan kaynaklanan bir sorunmuş kısaca.

Hocam bir yazılımı olabilir, ben de Monster kulaklığımı kullanamıyordum, uygulamasını indirince sürücüleri de geldi, ve kullanıyorum. Büyük ihtimalle sürücü indirmeniz lazım.

Sürücüsünü kurduğumu ve ona rağmen çalışmadığımı belirtmiştim, dikkat etmemişsiniz sanırım. Sıkıntı zaten kabloymuş ama hallettim teşekkür ederim.

Hocam gördüğünüz gibi 6da yazmışım sahura kalkmıştım kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…