SteelSeries Nova 1 düzgün çalışmıyor

yusuf_karal

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dün SteelSeries Nova 1 aldım ve kırmızı ve yeşil olmak üzere ile jackle bilgisayara bağladım fakat uğraşmamdan sonra ses gelmesiyle birlikte Discord gibi yerlerde kulaklıktan arkadaşlarımın sesi normal sese göre aşırı düşük geliyor ve mikrofon çalışmıyor. Realtek sürücüsü de indirdim anakart için ama hala çalışmıyor.

Ses girişleri Game, Chat, AUX, Media olarak ayrılıyor hepsini kulaklık olarak ayarladınız mı?
Evet hepsinde otomatik seçili kulaklık ama az önce bir sorun farkettim kulaklığın mikrafonu benm sesimi çok derinden alıp kaydetmis youtubede video açınca arkada konuşan kişinin sesi çok kısık geliyor onun yanında da benim micteki sesim çok kısık geliyor

Ayar yapmayı denediniz mi mikrofon tarafında? Aynı kulaklığı kullanıyorum fakat hiç öyle bir sorun yaşamadım.

Çoğu kişi yazmış mikrofon çalışmıyor diye de şimdi artık benim mikrofon da çalışmıyor tümden gitti ayar olarak SteelSeries uygulamasında da çalışmıyor mikrofon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…