A AlBurk Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, bugün SteelSeries Nova 1 aldım ama mikrofonu çalışmıyor. SteelSeries GG yükledim, driver güncelledim vb. çok fazla şey yaptım ama ona rağmen mikrofon çalışmıyor. Yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, bugün SteelSeries Nova 1 aldım ama mikrofonu çalışmıyor. SteelSeries GG yükledim, driver güncelledim vb. çok fazla şey yaptım ama ona rağmen mikrofon çalışmıyor. Yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
Dabaddu37 Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 165 Çözümler 6 Yer 444th Air Base Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2023 #2 Kulaklığın üzerinde mikrofon kapatma tuşu var ona bastın mı?
A AlBurk Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 Dabaddu37 dedi: Kulaklığın üzerinde mikrofon kapatma tuşu var ona bastın mı? Genişletmek için tıkla... Açık durumda.
Dabaddu37 dedi: Kulaklığın üzerinde mikrofon kapatma tuşu var ona bastın mı? Genişletmek için tıkla... Açık durumda.
Dabaddu37 Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 165 Çözümler 6 Yer 444th Air Base Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2023 #4 Buradan varsayılan aygıtı ve seviye ayarını kontrol ettiniz mi
A AlBurk Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #5 Şu an baktım şu şekilde Dosya Ekleri 1697391634599.png 24,6 KB · Görüntüleme: 92
Dabaddu37 Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 165 Çözümler 6 Yer 444th Air Base Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2023 #6 AlBurk dedi: Şu an baktım şu şekilde Genişletmek için tıkla... Bu mikrofon kulaklığa mı ait yoksa başka bir mikrofona mı? Dinle kısmından test yapabilir misin ses geliyor mu veya hangi mikrofondan geliyor. Kulaklığın mikrofonu harici mikrofon gibi bir şey olarak görünmesi lazım. Kulaklığın mikrofonunu hiç görmüyor olabilir. Eğer görüyorsa gelişmiş kısmından kalitesi değiştirip deneyebilirsin.
AlBurk dedi: Şu an baktım şu şekilde Genişletmek için tıkla... Bu mikrofon kulaklığa mı ait yoksa başka bir mikrofona mı? Dinle kısmından test yapabilir misin ses geliyor mu veya hangi mikrofondan geliyor. Kulaklığın mikrofonu harici mikrofon gibi bir şey olarak görünmesi lazım. Kulaklığın mikrofonunu hiç görmüyor olabilir. Eğer görüyorsa gelişmiş kısmından kalitesi değiştirip deneyebilirsin.
A AlBurk Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #7 Dabaddu37 dedi: Bu mikrofon kulaklığa mı ait yoksa başka bir mikrofona mı? Dinle kısmından test yapabilir misin ses geliyor mu veya hangi mikrofondan geliyor. Kulaklığın mikrofonu harici mikrofon gibi bir şey olarak görünmesi lazım. Kulaklığın mikrofonunu hiç görmüyor olabilir. Eğer görüyorsa gelişmiş kısmından kalitesi değiştirip deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofonuna ait. Test yaptığımda ses gelmiyor ama mikrofonu algılıyor.
Dabaddu37 dedi: Bu mikrofon kulaklığa mı ait yoksa başka bir mikrofona mı? Dinle kısmından test yapabilir misin ses geliyor mu veya hangi mikrofondan geliyor. Kulaklığın mikrofonu harici mikrofon gibi bir şey olarak görünmesi lazım. Kulaklığın mikrofonunu hiç görmüyor olabilir. Eğer görüyorsa gelişmiş kısmından kalitesi değiştirip deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofonuna ait. Test yaptığımda ses gelmiyor ama mikrofonu algılıyor.
Dabaddu37 Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 165 Çözümler 6 Yer 444th Air Base Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2023 #8 Farklı cihazda denediniz mi
A AlBurk Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #9 Dabaddu37 dedi: Farklı cihazda denediniz mi Genişletmek için tıkla... Evet ve onda çalıştı.