SteelSeries Nova 1 mikrofonu sesi algılamıyor

morfin12

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Durum biraz garip ve kulaklığı alalı neredeyse 3-4 hafta oldu ve hala kulaklıgın kendi mikrofonunu kullanamıyorum. Intel'in kendi mikrofonunu kullanıyorum ve bu durumda beni cok rahatsız ediyor. SteelSeries GG'de Engine kısmına geldiğimde de algılamıyor kulaklığı. Discord'da vs. SteelSeries seçmeme rağmen sesimi algılamıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olacak var mı acaba? Günlerdir bunu arıyorum. Teşekkürler şimdiden. Laptop kullanıyorum.

Merhaba,

Uygulamanın bu kulaklığı(Nova 1) görmemesi genel bir sorun galiba.

Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba,

Uygulamanın bu kulaklığı(Nova 1) görmemesi genel bir sorun galiba.

Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.

Dostum büyük bir ihtimalle dediğin gibi veya program sıkıntılı çünkü SteelSeries GG uygulamasını açtığım zaman gözüküyor mikrofon ama tam istediğim gibi değil onu nasıl hallederiz?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    484,7 KB · Görüntüleme: 28
Dostum büyük bir ihtimalle dediğin gibi veya program sıkıntılı çünkü SteelSeries GG uygulamasını açtığım zaman gözüküyor mikrofon ama tam istediğim gibi değil onu nasıl hallederiz?
hocam suan aynı sorun bendede var mikrofon gözüküyor fakat çalışmıyor 2 girişli taktığım halde sorunu çözebildinizmi.

GG uygulamasında, 3,5 mm bağlantı ile bağlanan cihazları algılamıyor olabilir. Yalnızca USB ile bağlanan cihazlar algılanabiliyor olabilir. Varsayılan işletim sistemi, ses ayarlarınızda yaptığınız tüm değişiklikleri kulaklığa uygulaması lazım.

Ek olarak görseldeki işlemleri uygulayıp, kullanımda olduğunu kontrol edebilirsiniz.

Screenshot_1157.png

Screenshot_1158.png

Screenshot_1161.png

Screenshot_1162.png

Gg uygulamasında, 3,5 mm bağlantı ile bağlanan cihazları algılamıyor olabilir. Yalnızca USB ile bağlanan cihazlar algılanabiliyor olabilir. Varsayılan işletim sistemi, ses ayarlarınızda yaptığınız tüm değişiklikleri kulaklığa uygulaması lazım.

Ek olarak görseldeki işlemleri uygulayıp, kullanımda olduğunu kontrol edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2341302

Eki Görüntüle 2341303

Eki Görüntüle 2341304

Eki Görüntüle 2341305

Hocam cevaplarınız için teşekkür ederim. Dedikelerinizi birçok defa denedim olmadı fakat şimdi durduk yere düzeldi 😀

2 girişli derken kulaklığın içinden çıkana mı diyorsunuz çünkü ben kullanmıyorum öyle bir şey rastlamadım kutuda.

Evet içinden çıkanı diyorum şimdi kendi kendine düzeldi çok şükür.😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Gg uygulamasında, 3,5 mm bağlantı ile bağlanan cihazları algılamıyor olabilir. Yalnızca USB ile bağlanan cihazlar algılanabiliyor olabilir. Varsayılan işletim sistemi, ses ayarlarınızda yaptığınız tüm değişiklikleri kulaklığa uygulaması lazım.

Eki Görüntüle 2341302

Eki Görüntüle 2341303

Eki Görüntüle 2341304

Eki Görüntüle 2341305

Her şey fotoğraftakiyle aynısı.

Hocam cevaplarınız için teşekkür ederim. Dedikelerinizi birçok defa denedim olmadı fakat şimdi durduk yere düzeldi 😀

Evet içinden çıkanı diyorum şimdi kendi kendine düzeldi çok şükür.😀

Bizde vesile olduk o zaman :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı