L Longisland44 Centipat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Merhaba daha önce başlık açılmış ama güncel bir başlık açmak istedim tekrardan Amazon üstünden 1200 TL nova 1P söyledim ara kablo ile beraber 1300 TL'ye geldi nova 3 2099 TL şu an Amazon'da aradaki farka değer mi iade edip onu mu almalıyım? SteelSeries Arctis Nova 3 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücüler, 360 derece Uzamsal Ses, RGB Işıklar, Gen 2 Mikrofon : Amazon.com.tr SteelSeries Arctis Nova 3 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücüler, 360 derece Uzamsal Ses, RGB Işıklar, Gen 2 Mikrofon : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr
Merhaba daha önce başlık açılmış ama güncel bir başlık açmak istedim tekrardan Amazon üstünden 1200 TL nova 1P söyledim ara kablo ile beraber 1300 TL'ye geldi nova 3 2099 TL şu an Amazon'da aradaki farka değer mi iade edip onu mu almalıyım? SteelSeries Arctis Nova 3 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücüler, 360 derece Uzamsal Ses, RGB Işıklar, Gen 2 Mikrofon : Amazon.com.tr SteelSeries Arctis Nova 3 Multi-System Oyun Kulaklığı, Hi-Fi Sürücüler, 360 derece Uzamsal Ses, RGB Işıklar, Gen 2 Mikrofon : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 7 10 Nisan 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.691 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 10 Nisan 2023 #3 kerem325 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burak Şolt güzel kulaklık yorumları yapıyor çok videosunu izledim. Videodan kapacağınız çok şey var.
kerem325 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burak Şolt güzel kulaklık yorumları yapıyor çok videosunu izledim. Videodan kapacağınız çok şey var.
L Longisland44 Centipat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #4 Teşekkürler