SteelSeries Nova 3 vs Corsair HS80

Vorthionz

Decapat
Bende bu fiyatlarda kulaklık bakıyorum. HS80'in Wireless modeliyle kablolu arasında kaldım. Bu fiyat bandında en kaliteli HS80 sanırım.

3000 TL bütçem var. Ve bu fiyat bandında kulaklık arıyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım.
Sizce hangisi daha iyidir? Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Bu fiyat bandında vereceğiniz başka tavsiye var mıdır?

Wireless daha pahalı değil mi?
Wireless olarak en ucuzu 4200tl. Kabloluyla arasındaki tek fark bağlantı şekliyse büyük ihtimalle kablolu alacağım. Ses kalitesini, malzeme kalitesini ve mikrafonunu çok övüyorlar. Bu fiyatlardaki g535 barracuda articlerden çok daha iyi yorumları var.

Wireless olarak en ucuzu 4200TL. Kabloluyla arasındaki tek fark bağlantı şekliyse büyük ihtimalle kablolu alacağım. Ses kalitesini, malzeme kalitesini ve mikrofonunu çok övüyorlar. Bu fiyatlardaki G535 Barracuda Artics'lerden çok daha iyi yorumları var.

HS80 USB siyah modelini 2 ğün önce aldım gayet memnunun kafana rahat oturursa mükemmel kulaklık

Kulaklık kablosu sağda mı solda mı? Pedlerin çok toz çekmesi dışında sorunsuz diye okudum, daha çok olmamış ama sorun yaşadın mı?

Gayet güzel tavsiye ederim kablo solda dolby ile kullanıyorum şuanda sesi güzel

Özelliklerini ve deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?

Arctic Nova 1 modelini 1 hafta kullandıktan sonra iade edip bunu aldım kalite olarak çok fark ediyor gerçekten premium bir kulaklık

Gayet güzel tavsiye ederim kablo solda dolby ile kullanıyorum şuanda sesi güzel

Arctic Nova 1 modelini 1 hafta kullandıktan sonra iade edip bunu aldım kalite olarak çok fark ediyor gerçekten premium bir kulaklık
Kablo çapraz durmazsa bende bu akşam almayı planlıyorum. Umarım övüldüğü kadar vardır 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı