SteelSeries Nova 3 vs SteelSeries Arctis 3

Anlaşılan kullanmamışsınız. Nedenini söyle misin? İkisini de yaklaşık 6 aydır kullanıyorum nova 3 ile arasında dağlar kadar fark var. Bi' kere dahili ses kartı var yani Firmware güncellemesi alabiliyor.
Şimdi karar veremedim hangisi daha iyiki yani birisi nova 3 diyo birisi arctics 3 diyor anlayamadım ikiside 3000 tl. farklarını soylesene peki

2.el mi bu

Şimdi karar veremedim hangisi daha iyiki yani birisi nova 3 diyo birisi arctics 3 diyor anlayamadım ikiside 3000 tl. farklarını soylesene peki

2.el mi bu
Knk şimdi zaten ikiside steelseries ve fiyatları yakın novayı kullanmadım ama aşşağı yukarı aynı performansı vardır diyorum .

2.el değil outlet yani kutusuz gibi bişey hazır sistemlerde işlemci kutusu vermiyolar ya o gibi bişey .

Şimdi karar veremedim hangisi daha iyi ki yani birisi nova 3 diyor birisi Arctics 3 diyor anlayamadım ikisi de 3000 TL. Farklarını soylesene peki.

2.el mi bu?

Ses kalitesi olarak nova 3 EQ ayarlarına çok iyi tepki veriyor Arctis 3'e göre. Bassları kafanı titretecek düzeyde ve aynı zamanda Hi-Fi ses sertifikası var. Birisi 2019'da çıkmış model birisi 2022'de. Ses kasma olarak da piyasada alabileceğin en iyi kulaklıklardan birisi nova 3. dahili ses kartı var yani bir ayar yaptığın zaman kulaklığın içine kaydoluyor bu yüzden istediğin yerde o EQ vb. ayarları kullanabiliyorsun. Bence de Arctis 3 daha iyi(!)

Ses kalitesi olarak nova 3 EQ ayarlarına çok iyi tepki veriyor Arctis 3'e göre. Bassları kafanı titretecek düzeyde ve aynı zamanda Hi-Fi ses sertifikası var. Birisi 2019'da çıkmış model birisi 2022'de. Ses kasma olarak da piyasada alabileceğin en iyi kulaklıklardan birisi nova 3. dahili ses kartı var yani bir ayar yaptığın zaman kulaklığın içine kaydoluyor bu yüzden istediğin yerde o EQ vb. ayarları kullanabiliyorsun. Bence de Arctis 3 daha iyi(!)
Nova 3 diyorsun o zaman bende nova 3 alıyım

fps oyunları için nova daha iyi dimi ses kasmak için fln

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı