SteelSeries Nova 4 vs Arctis 1 Wireless

Birçok Gaming kulaklıkta müzik kalitesi aramış birisi olarak Gaming serisi kulaklıklardan vazgeçmeniz fikrimce özellikle SteelSeries'in birçok farklı modelini kullanmış birisi olarak iyi bir EQ ayarı yakalamadan ne yazık ki Hi-Fi müzik sevki olan bir kullanıcıyı etkilemesi mümkün değil ki özellikle almak istediğiniz seriler kablolu sorun olmaz diyorsanız Arctis Pro veya gamedac bütçeniz dahilinde ise Nova Pro kablolu versiyonu tavsiye edebilirim 45.000 - 50.000 Aralıklarına çıkabiliyor güzel EQ ayarları ile tatmin ediyor.

Kablolu düşünmüyorum ya genelde uzaktan film falan izlemek keyifli oluyor o yüzden pek düşünmüyorum açıkçası. 2 gün önce Havit markasının H2039bg modelini aldım sonra iade ettim. Ses kalitesi beklediğimden biraz daha iyiydi ama orta seste bassları olsun kalitesi olsun beni tatmin etmedi sonradan orijinal düzgün bir marka almaya karar verdim 2. el bakmaya başladım. Sorum şu hocam H2039bg gibi bir kulaklıktan geçmiş biri olarak Arctis 1 beni üzer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…