Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.764 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #11 Pelta öneririm. Kendim de bizzat kullanıyorum gayet güzel kulaklıktır.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.338 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #12 Carlosx dedi: Ses seviyesinde veya özelliklerinde fark mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi Nova 7'nin daha iyi bu belirttiğim özellik dışında ekstra konfor farkı var. Kulak yapısı farklı o yüzden Nova 7 biraz daha konforlu ve kulağa daha az baskı yapıyor. Onun dışında ses kalitesi - Mic vs konusunu mantar belirtmiş zaten.
Carlosx dedi: Ses seviyesinde veya özelliklerinde fark mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi Nova 7'nin daha iyi bu belirttiğim özellik dışında ekstra konfor farkı var. Kulak yapısı farklı o yüzden Nova 7 biraz daha konforlu ve kulağa daha az baskı yapıyor. Onun dışında ses kalitesi - Mic vs konusunu mantar belirtmiş zaten.
Carlosx Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #13 Hxrea dedi: Pelta öneririm. Kendim de bizzat kullanıyorum gayet güzel kulaklıktır. Genişletmek için tıkla... mikrofon yerinden çıkıyor mu
Hxrea dedi: Pelta öneririm. Kendim de bizzat kullanıyorum gayet güzel kulaklıktır. Genişletmek için tıkla... mikrofon yerinden çıkıyor mu
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.869 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #14 Nova 5, o fiyatlarda Asus ROG Pelta'da bakabilirsin.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.764 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #15 Carlosx dedi: mikrofon yerinden çıkıyor mu Genişletmek için tıkla... Bant ve mikrofon çıkartılabiliyor. Pedler gayet iyi.
Carlosx dedi: mikrofon yerinden çıkıyor mu Genişletmek için tıkla... Bant ve mikrofon çıkartılabiliyor. Pedler gayet iyi.
Carlosx Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #16 Hxrea dedi: Bant ve mikrofon çıkartılabiliyor. Pedler gayet iyi. Genişletmek için tıkla... boyut olarak galiba nova 5 ten büyük
Hxrea dedi: Bant ve mikrofon çıkartılabiliyor. Pedler gayet iyi. Genişletmek için tıkla... boyut olarak galiba nova 5 ten büyük