8 ay kadar önce Amazon'dan almıştım. Garantisi devam ediyor. Kabloları, kutusu, jelatinlerine kadar duruyor. Kulaklıkta en ufak hasar, defo vs. yok. Haftada 3-4 gün, akşamları 1-2 saat CS'de kullanıyordum. Elden alacaksanız almadan önce istediğiniz gibi test edebilirsiniz. Dip ses, cızırtı, uğultu vs. yok. Forumlarda ve YouTube'da teknik özellikleriyle ilgili incelemeler var, buraya tekrar yazmıyorum. Sahibinden'deki fiyatlara kıyasla kulaklığı makul bir fiyata koyduğumu düşünüyorum. Gereksiz yorum yapılmazsa sevinirim.
Fiyat: 4.000 ₺
Yer: "Ankara" içi elden teslim edebilirim. Gelir incelersiniz, içinize sinerse alırsınız. Şehir dışı için dolap gibi uygulamalarla satabilirim ( bazı sitelerde komisyon alındığı için fiyat farklı olur bilginiz olsun ) veya alıcı ödemeli kargolama şeklinde ödemeyi aldıktan sonra aynı gün kargo ile gönderebilirim. Yurt içi, PTT, Aras, Sürat veya MNG ile olur, hangisiyle istiyorsanız artık. Forumda birçok alışverişim, referanslarım mevcut, profilimdeki alış - satış kısmından inceleyebilirsiniz. İyi sosyaller.
Fiyat: 4.000 ₺
Yer: "Ankara" içi elden teslim edebilirim. Gelir incelersiniz, içinize sinerse alırsınız. Şehir dışı için dolap gibi uygulamalarla satabilirim ( bazı sitelerde komisyon alındığı için fiyat farklı olur bilginiz olsun ) veya alıcı ödemeli kargolama şeklinde ödemeyi aldıktan sonra aynı gün kargo ile gönderebilirim. Yurt içi, PTT, Aras, Sürat veya MNG ile olur, hangisiyle istiyorsanız artık. Forumda birçok alışverişim, referanslarım mevcut, profilimdeki alış - satış kısmından inceleyebilirsiniz. İyi sosyaller.