SteelSeries Nova 7P vs Nova 5 vs HyperX Cloud 3

Bütçe
6000
Makaleler
5
Arkadaşlar selam, g733 çıktığından beri kullanmaktayım. Kulaklığın batarya süresi vs baya kısaldı, garantisi bitti. Bu sebepten ötürü satıp değişeceğim. Şuan bu kulaklıklar arasında kaldım, benim yorumum şu. Fiyatı, ses ve mikrafon kalitesi açısından Nova 5 bir tık daha önde. Ama Nova 7P ve Nova 5 arasında çok fiyat farkı yok. Onun dışında bunların ses kalitesi sanırım aynıymış fakat Cloud 3'ün sürücüsü 53mm diğer kulaklıkların (nova 5,nova7p) 40mm. Yani bunun tam olarak ne demek olduğunu bilmiyorum ama sanırım sürücü seviyesi yükselince ses yüksekliği veya ses kalitesi artıyor yanlışsam düzeltin. Cloud 3'e diğer kulaklıklara nazaran biraz daha soğuk bakıyorum sebebi ise altta ekte belirttiğim şekilde kafa ezikliği yapma şansının olması. Çünkü eski kulaklığım (Cloud 2)'de aynı sorunla karşılaştım. Kulaklığı değiştirip G733 satın alınca bu sorun düzelmişti kendiliğinden 1-2 ayda. Günde 5-6 saat vakit buldukça takıyorum benim için rahatlık ve kesinlikle ses kalitesi önemli.

Yukarıyı okumadıysanız kısaca özet geçeyim ; Nova 5 ve Nova7p arasındaki fiyat farkı sadece 400-500 tl bandında. Cloud 3 ise bunlardan 300 tl daha az ve rahatlık olarak bir tık diğerlerine göre ekside. Sizce hangisini satın almalıyım? Bütçe 6K.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…