mystafa Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #1 SteelSeries Nova 7p kulaklığım 1 saat once calısıyodu. Şu an ısıkları yanmıyor, calısmıyor. Sağ pedi cıkarıp reset attım hala calısmıyor, napabilirim?
SteelSeries Nova 7p kulaklığım 1 saat once calısıyodu. Şu an ısıkları yanmıyor, calısmıyor. Sağ pedi cıkarıp reset attım hala calısmıyor, napabilirim?
T trzeta82 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #2 Servise yollaman daha mantıklı olur veya aldığın yer ile iletişime geç 2 yıl garantisi var.
mystafa Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #3 trzeta82 dedi: Servise yollaman daha mantıklı olur veya aldığın yer ile iletişime geç 2 yıl garantisi var. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde tamir ettim ancak pedi cıkarınca alttaki kısımda bir yeri igneyle deldim yanlıslıkla simdilik calısıyor ama ileride sorun olur mu orası.
trzeta82 dedi: Servise yollaman daha mantıklı olur veya aldığın yer ile iletişime geç 2 yıl garantisi var. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde tamir ettim ancak pedi cıkarınca alttaki kısımda bir yeri igneyle deldim yanlıslıkla simdilik calısıyor ama ileride sorun olur mu orası.