SteelSeries Nova Pro Wireless alınır mı?

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1
PS5 ve PC kullanıyorum, fakat profesyonel ya da FPS oyunları oynayan biri değilim. Hobi olarak yapan biriyim. Platformlar arası geçiş olayı benim için olmazsa olmaz değil ya da ekranının sıcaklık değerleri göstermesi vs gibi. Aslında ihtiyacım da yok, BlackShark V2 USB versiyon kullanıyorum ama indirimler gelince, kablosuz kulaklık düşünmeye başladım. Sizce 12.500 TL'ye bu ürün alınır mı? Yoksa başka ürünlere mi yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 ve PC kullanıyorum, fakat profesyonel ya da FPS oyunları oynayan biri değilim. Hobi olarak yapan biriyim. Platformlar arası geçiş olayı benim için olmazsa olmaz değil ya da ekranının sıcaklık değerleri göstermesi vs gibi. Aslında ihtiyacım da yok, BlackShark V2 USB versiyon kullanıyorum ama indirimler gelince, kablosuz kulaklık düşünmeye başladım. Sizce 12.500 TL'ye bu ürün alınır mı? Yoksa başka ürünlere mi yönelmeliyim?

Bence senin için o kadar pahalı bir şey gereksiz. Ya Arctis 7p+ ya da Nova 7 al. Üstü boşa israf olur.

Bunu Nova Pro Wireless kullanan biri olarak söylüyorum.

Bence senin için o kadar pahalı bir şey gereksiz. Ya Arctis 7p+ ya da Nova 7 al. Üstü boşa israf olur.

Bunu Nova Pro Wireless kullanan biri olarak söylüyorum.
Teşekkür ederim yorumun için. Aradığım tarz yorum, 4/4 :D Aslında biraz teknoloji hayranı olduğum için çok ilgimi çekti ama dediğin gibi gereksiz bir harcama olur gibi. Nova 7 Wireless mı yoksa başka kablosuz önerir misin ?

Son düzenleme:
Sadece PS5 içinde uyumlu PC'de gene kullanılıyor normali ile fark yok o yüzden 7p almak daha mantıklı.
Nova Pro'nun müzik kalitesi nasıl peki hocam ? Nova 7'nin oyun performansının çok iyi fakat müzik için sıradan bir kulaklık olduğunu öğrendim, Nova Pro için nasıldır bu durum ?

Nova Pro'nun müzik kalitesi nasıl peki hocam ? Nova 7'nin oyun performansının çok iyi fakat müzik için sıradan bir kulaklık olduğunu öğrendim, Nova Pro için nasıldır bu durum ?
Müzik kulaklığı olarak sıradan çünkü oyun kulaklığı bunlar çok kötü gelmez Ekolayzır ile ortalama üstü bı müzik performansı alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı