SteelSeries Nova Pro Wireless alınır mı?

zerotwo0

Femtopat
Daha fazla  
Şu anki kulaklığım Arctis 7 fakat sağ tarafından artık ses gelmiyor ve sol pedi yırtıldı. Temu’dan ped almıştım fakat sesleri çok kirli verdiği için kullanamadım. Uzun ömürlü bir kulaklık arıyorum, oyun için değil; %90 oranında şarkı dinlemek için kullanacağım. Tek sorunum, kulaklığın erkenden bozulma ihtimali. Bunun sebebi ise çok yüksek seste müzik dinliyor olmam. Nova Pro, uzun kullanım için almaya değer mi?

Tavsiyeniz varsa belirtmekten çekinmeyin.

Müzik dinlemek için neden oyuncu kulaklığı adı altında gereksiz pahalı satılan ürünlerden birini alıyorsunuz hocam? Bir DT 770 Pro ya da HD569 yanına da ortalama ses kartı alsan 10 kat daha iyi deneyim yaşarsın.

Müzik dinlemek için neden oyuncu kulaklığı adı altında gereksiz pahalı satılan ürünlerden birini alıyorsunuz hocam? Bir DT 770 Pro yanına da ortalama ses kartı alsan 10 kat daha iyi deneyim yaşarsın.

Alacağım kulaklık ikinci el fakat çok kullanılmamış o yüzden biraz daha ucuza alma şansım var bir de Wireless olması daha avantajlı benim için.

Birde mikrofonda lazım söylemeyi unutmuşum.

Fiyatı 10K altına getirecekseniz ve illa Wi-Fi ve mikrofon şart ise o senaryoda alınabilir kulaklık. Yoksa dediğim gibi stüdyo kulaklığı + DAC/AMP 10 kat daha iyi deneyim verir.

Kaça alıcaksınız Logitech astro a50x veya Audeze maxwell daha iyi ondan yada direk arkadaşığın dediği gibi stüdyo kulaklıgı çek.

Son anda almaktan vazgeçtim çok fazla para vermeyi yediremedim bir kulaklığa, onun yerine 21 ay garantisi olan ikinci el SteelSeries Nova 7 Wireless kulaklık aldım 5600TL'ye Vatan Bilgisayar garantili. Önceki kullandığım SteelSeries Arctis 7'den çok daha yüksek ses ve daha net sesler veriyor, dip bass denen olay bu kulaklıkta da var fakat çok az sesi kısınca gidiyor yani çok dert değil.

Vallahi bende 3 gün önce aldım Nova Pro Wireless Xbox sürümünü evet sonradan dedim ki bu kadar para verilmez bu cihaza, yani bilemiyorum 14K bir kulaklık icin fazla, ben 14e aldim MediaMarkt'tan. Ama şu anlık memnunum bir sıkıntı yok PC tarafında. Bluetooth uzerinde telefonda gecikme mevcut AAC ses codek desteği var sadece. Yanında gelen 3.5mm ses kablosunu taktığımda bir sorun kalmıyor onu da o sekilde hallettim. Sonar uygulaması çok karışık ve ayarlaması cok zahmetli bir program. Tizler baslar güzel 40mm neodyum sürücüler başarılı. Ses seviyesi yeterli daha fazlası kulağa zarar verebilir bence. Oyunlarda, film izlerken, müzik dinlerken, ben tatmin oldum. Ama dediğim gibi şu an 14 ila 18 arasında satılıyor bu para eder mi? Bence etmez, 18k ya ne kulaklıklar var yanına ses kartı falan alınır. Hizli karar sonucu almış bulundum bende.

İndirimle beraber 7500e aldım bu fiyatta değer mi? Henüz kargoya verilmedi deneyimleme şansım olmadı

İndirimle beraber 7500e aldım bu fiyatta değer mi? Henüz kargoya verilmedi deneyimleme şansım olmadı.

Aldığınız fiyatı düşünecek olursak, aldığınız fiyatın hakkını verir. Nede olsa yarı fiyatına almışsınız. Güle güle kullanın, memnun kalırsınız diye düşünüyorum. Aldığınız fiyata değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…