T Th3Umut Megapat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 pckolik Pckolik ne kadar güvenilir bilmiyorum ancak Amazon'da da 602 TL'ydi. Bu ay içindeki en düşük fiyatı da bu sanırım. Ayrıca Prime Wireless'te PttAVM'de 993 TL şu an. Ancak yeni konu açamadığım için onu da buraya ekledim. SteelSeries Prime Kablosuz-Esports Performans - PttAVM.com - 2025 SteelSeries Prime Kablosuz-Esports Performans Kablosuz Oyun Faresi 24 Ay Garantili / Hızlı Gönderim - 2025 www.pttavm.com Diğer sitelerde en düşük 1360 TL şu anda.
pckolik Pckolik ne kadar güvenilir bilmiyorum ancak Amazon'da da 602 TL'ydi. Bu ay içindeki en düşük fiyatı da bu sanırım. Ayrıca Prime Wireless'te PttAVM'de 993 TL şu an. Ancak yeni konu açamadığım için onu da buraya ekledim. SteelSeries Prime Kablosuz-Esports Performans - PttAVM.com - 2025 SteelSeries Prime Kablosuz-Esports Performans Kablosuz Oyun Faresi 24 Ay Garantili / Hızlı Gönderim - 2025 www.pttavm.com Diğer sitelerde en düşük 1360 TL şu anda.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #2 Prime+ normal Prime'dan daha kötü. Prime ise 525TL'ye satılıyor şu anda.
T Th3Umut Megapat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #3 Kiznaiver dedi: Prime+ normal Prime'dan daha kötü. Prime ise 525TL'ye satılıyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Hocam arada nasıl farklar var? Benim de almak istediğim bir mousetu ondan merak ettim açıkçası.
Kiznaiver dedi: Prime+ normal Prime'dan daha kötü. Prime ise 525TL'ye satılıyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Hocam arada nasıl farklar var? Benim de almak istediğim bir mousetu ondan merak ettim açıkçası.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #4 Th3Umut dedi: Hocam arada nasıl farklar var? Benim de almak istediğim bir mousetu ondan merak ettim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Prime+ 20ms click latency değerine sahip, aşırı yüksek bir değer bu(Prime 3.7ms). Diğer özellikleri ise neredeyse aynı.
Th3Umut dedi: Hocam arada nasıl farklar var? Benim de almak istediğim bir mousetu ondan merak ettim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Prime+ 20ms click latency değerine sahip, aşırı yüksek bir değer bu(Prime 3.7ms). Diğer özellikleri ise neredeyse aynı.
Mehmet Kağan Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 337 Çözümler 4 Yer İstanbul 22 Kasım 2022 #5 Th3Umut dedi: Pckolik ne kadar güvenilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önceden 2 defa alışveriş yaptım, ikisi de sorunsuz ve güvenilir şekildeydi. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Th3Umut dedi: Pckolik ne kadar güvenilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önceden 2 defa alışveriş yaptım, ikisi de sorunsuz ve güvenilir şekildeydi. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
T Th3Umut Megapat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #6 Kiznaiver dedi: Prime+ 20ms Click latency değerine sahip, aşırı yüksek bir değer bu(Prime 3.7ms). Diğer özellikleri ise neredeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Kiznaiver dedi: Prime+ 20ms Click latency değerine sahip, aşırı yüksek bir değer bu(Prime 3.7ms). Diğer özellikleri ise neredeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.956 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 22 Kasım 2022 #7 Kiznaiver dedi: Prime+ 20ms click latency değerine sahip, aşırı yüksek bir değer bu(Prime 3.7ms). Diğer özellikleri ise neredeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Zowie EC2 kullanıyorum onun değerleri nasıl?
Kiznaiver dedi: Prime+ 20ms click latency değerine sahip, aşırı yüksek bir değer bu(Prime 3.7ms). Diğer özellikleri ise neredeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Zowie EC2 kullanıyorum onun değerleri nasıl?