Elektronik SteelSeries Prime 699TL

Daha fazla  
Alınacaksa kesinlikle buradan alınmalı diğer sitelerdeki JetKlik isimli rezil satıcı ile uğraşmamak için.

Güncel olarak 1-2 senedir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısına rastlamadım kablolu olmasına rağmen kablosu sıkıntı çıkarmadı hafifti bayağı.

2 yıldır kullanıyorum, tek sıkıntısı yan tuşlarda ileriki zamanlarda çift tıklama oluyor o kadar. İçerisini açıp temizlerseniz bir sorun meydana gelmiyor veya yan tarafa ağzınızla 10-15 saniye hoh yapınca sorun gidiyor. Son tavsiyeyi forumdan birisinde gördüm, işe yarayınca şaşırdım. Yan tuşları çok kullanan birisi olduğumdan olabilir, yinede aklınız takılmasın bu hataya ben lmb rmb tuşlarından çok yan tuşları kullanırım FM24 oynayan kişiler beni biraz anlayabilir.

Güncel olarak 1-2 senedir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısına rastlamadım kablolu olmasına rağmen kablosu sıkıntı çıkarmadı hafifti bayağı.

Valla benim 5. ayda kablosu temassızlık yapmaya başladı, servise gönderdim iade aldım. İyi güzel mouse da bazen şanslı olmak gerekiyor.

Vallahi güzel indirim. Zamanında 1000 tlye almıştım sırf elime uymuyor diye iade etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…