Elektronik SteelSeries Prime+ 890TL

Satıcısı JetKlik olan bir ürüne 1 kuruş vermem. Garanti hizmetleri rezil, zamanında RAM almıştım ve bozulunca gönderdiğimde 2 ay boyunca uğraştım garantiden ürün değişimi almak için. THH'ye başvurup anca halletmiştim işimi.

Sizin adınıza üzüldüm. Umarım ben bir problem yaşamam ancak merak ettiğim şey diğer kullanıcılar ne düşünüyorlar.

Sizin adınıza üzüldüm. Umarım ben bir problem yaşamam ancak merak ettiğim şey diğer kullanıcılar ne düşünüyorlar.

Bu iki konu da bana ait, JetKlik ile uğraşırken açmıştım. Ellerinde ürünün aynısından olmasına ve aktif olarak satışta olmasına rağmen "stoğumuz yok" deyip inatla değişim yapmayan bir satıcıdır kendileri.

Son durum nedir peki? Umarım çözülmüştür.

SteelSeries Prime+ ürünü 890.36 TL karşılığında Trendyol sitesinde satışta. Buradaki linke tıklayarak ürüne ulaşabilirsiniz. Ben bir tane satın aldım.

Fehmi hocamın dediği doğrudur. Scroll tuşu sıkıntı çıkarabileceğinden hiç riske girmemek gerek bence. Prime modeli vardı 1 Haziran'da garantiye verdim hala hiçbir gelişme yok. Mağazayı arıyorum açmıyorlar bile. (Teknosa) onun dışında inanılmaz fp mouse.

SteelSeries almayın bence tamir olayı yok çünkü aldığın üründen varsa aynısını gönderir yoksa iade alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…