Elektronik SteelSeries Prime+ 890TL

Bahsi geçen mesajın olduğu konuyu linkleyebilir misiniz?

Yakın zaman önce bozulan arctis 1 wireless kulaklığımı kendilerine gönderdim, iade onayladılar. Ardından 4 gün sonra benim gönderdiğim kulaklığı bana geri göndermişler nedense. İade onaylanmasına rağmen bana gelen kulaklığı bir daha geri gönderdim ve bana biz göndermedik dediler. Ayrıca yaklaşık 2.5 ay oldu ve iade ücretimi alamadım. Amazon biz yatırdık diyor, bankaya harcama itirazı yaptım red geldi bir daha yaptım. Müşteri hizmetleri bana reddin nedenini yazmamışlar diyor. Yani genel olarak çok kötü bir süreç yaşıyorum. JetKlik hata yapmış olsa da hiç diretmeden iadeyi onaylamıştı. Çok da güven olmaz yine de.

Nisan 2024 de 632 TL ye almıştım sorunsuz kullanıyorum, gayet hafif ve kullanışlı, bir işe yaradığı yok ama altında küçük bir ekranı da var istediğinizi yazabiliyorsunuz.

Bence üzerine ekleyip R1 SE alınmalı.

Bende iki yıla yakındır steelseries prime kullanıyorum, tek sıkıntım geçtiğimiz aylarda yan tuşlarda sorunum olmuştu altındaki vidaları söküp içini güzelce temizledim ve sorunum ortadan kayboldu. Tuş ömrü, içerisindeki mekanizmalar gayet iyi ayrıyeten yazılım desteğide sunmakta, bence hala kullanılabilir bir ekipmandır bana göre. (Mediamarkt)

Steelseries prime ile prime + farkı ise alt tarafında bulunan küçük bir ekrandır. Prime mouse'da ekran yoktur, sadece tuş vardır.

Fehmi hoca dediğiniz kişinin farenin scroll tuşuyla alakalı söylediği video veyahut konuyu kast ediyorum. Eğer ortada bir deneyim varsa biz de öğrenip bilgilenelim.
1 ay önce servise verdim prime modelini scroll tuşu yüzünden. fehmi hocamın dediği konu da satıcı hakkındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…