H Habibi41 Decapat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 122 11 Haziran 2022 #1 Aylardır fare arıyorum. Sonunda bunu buldum. Bütçe 500. Sizce alınır mı? Fareyi Teknosa, Vatan ve MediaMarkt gibi yerlerden almam lazım. Denemeden olmuyor. Önerilerinizde bu hususu göz önünde bulundurursanız sevinim.
Aylardır fare arıyorum. Sonunda bunu buldum. Bütçe 500. Sizce alınır mı? Fareyi Teknosa, Vatan ve MediaMarkt gibi yerlerden almam lazım. Denemeden olmuyor. Önerilerinizde bu hususu göz önünde bulundurursanız sevinim.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 11 Haziran 2022 #2 Mediamarkta deneyip internetten almanızı öneririm, güzel faredir.
H Habibi41 Decapat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 122 11 Haziran 2022 #3 LeağmacunKüreği dedi: Mediamarkta deneyip internetten almanızı öneririm, güzel faredir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Apex Pro TKL ile set yapmayı düşünüyorum. Siz kullanıyor musunuz? Bir dezavantajı var mı?
LeağmacunKüreği dedi: Mediamarkta deneyip internetten almanızı öneririm, güzel faredir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Apex Pro TKL ile set yapmayı düşünüyorum. Siz kullanıyor musunuz? Bir dezavantajı var mı?
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 11 Haziran 2022 #4 DarkSpear dedi: Bende öyle düşünüyorum. Apex Pro TKL ile set yapmayı düşünüyorum. Siz kullanıyor musunuz? Bir dezavantajı var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum fakat farelerden anlıyorum özellik olarak güzel. Fiyatına göre alınabilir.
DarkSpear dedi: Bende öyle düşünüyorum. Apex Pro TKL ile set yapmayı düşünüyorum. Siz kullanıyor musunuz? Bir dezavantajı var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum fakat farelerden anlıyorum özellik olarak güzel. Fiyatına göre alınabilir.