SteelSeries Prime alınır mı?

zeld21

Decapat
Daha fazla  
Fiyatı cok ucuz geldi defolu ürün mü acaba güvenebilir miyim? Alınır mı? Kronik sorun vb var mı? Bu kadar düşünceli olmamın sebebi 3 yılda 4 mouse değiştirdim beni 3 4 yıl götürse yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı cok ucuz geldi defolu ürün mü acaba güvenebilir miyim? Alınır mı? Kronik sorun vb var mı? Bu kadar düşünceli olmamın sebebi 3 yılda 4 mouse değiştirdim beni 3 4 yıl götürse yeter.

Hayır, yok. Alabilirsiniz.

Alinir, guvenebilirsin. Bir sorunu yok.
2 yıl garanti icinde diyor lod sorunu v.b olursa iade konusunda sıkıntı olmaz heralde bide parasını hak ediyor mu

Hayır, yok. Alabilirsiniz.
lod sorunu v.b var mı biliyor musun

SteelSeries'in çoğu ürünü düşünmeden alınabilir.
normalde daha pahalı olduğu icin emin olamadım sorun olsa iade konusunda sorun cıkmaz dimi

2 yıl garanti icinde diyor lod sorunu vb olursa iade konusunda sıkıntı olmaz herhalde bir de parasını hak ediyor mu?

Lod sorunu vb var mı biliyor musun?

Normalde daha pahalı olduğu icin emin olamadım sorun olsa iade konusunda sorun cıkmaz değil mi?

Model sorunsuz, satıcı zaten Trendyol, iade konusunda sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.

@zeld21 Sıkıntı olmaz. LOD sorunu yok. Bu bütçede alınabilecek 2 fare var zaten. Biri Sensei Ten, diğeri Prime.
anladım şuan kullandığım mouse g102 palm grip seklinde tutuyorum peki bu mouse uyar mı elime

Model sorunsuz, satıcı zaten Trendyol, iade konusunda sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.

Fatura alabilersem fatura falan alacağım yani iade konusunda sorun olmasın diye asla

hocam logitech g102 den sonra bu mouse çağ atlamıs gibi olucak o yüzden cs volorant gibi oyunlar ani dönüslerde takılma yaşatır mı

anladım şuan kullandığım mouse g102 palm grip seklinde tutuyorum peki bu mouse uyar mı elime

Fatura alabilersem fatura falan alacağım yani iade konusunda sorun olmasın diye asla

hocam logitech g102 den sonra bu mouse çağ atlamıs gibi olucak o yüzden cs volorant gibi oyunlar ani dönüslerde takılma yaşatır mı
Yaşatmaz.

SteelSeries'in çoğu ürünü düşünmeden alınabilir.
elim büyüklüğü 15 16 cm arası mouse elime küçük gelir mi

@zeld21 Sıkıntı olmaz. LOD sorunu yok. Bu bütçede alınabilecek 2 fare var zaten. Biri Sensei Ten, diğeri Prime.
merak ettigim bi durum var bununla bunun farkı ne acıklar mısın

merak ettigim bi durum var bununla bunun farkı ne acıklar mısın

www.trendyol.com

SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol

SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.n11.com

Steelseries Prime Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri

Steelseries Prime Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
www.n11.com

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı