Tamamdır saolunTutamamanız normal. DeathAdder ergo. Palm için. Prime ile tutabilirsiniz diye düşünüyorum. Eliniz küçükse Orochi V2 de düşünebilirsiniz.
Tamamdır saolunTutamamanız normal. DeathAdder ergo. Palm için. Prime ile tutabilirsiniz diye düşünüyorum. Eliniz küçükse Orochi V2 de düşünebilirsiniz.
Yok yani demek istediğim o değildi de neyse biraz karmaşık oldu benim aklımdaki.Tamam Prime FPS modeli de Prime hocam.
Prime FPS diye model yok zaten.
Razer essential:Boy: 127 mm. En: 73 mm. Yükseklik: 43 mm. Ağırlık: 96 gr.Yok yani demek istediğim o değildi de neyse biraz karmaşık oldu benim aklımdaki.
Hocam boyutları üstte bıraktığım gibi iki mouseninde elime tam otururmu ?Yok yani demek istediğim o değildi de neyse biraz karmaşık oldu benim aklımdaki.
Oturur.Razer essential:Boy: 127 mm. En: 73 mm. Yükseklik: 43 mm. Ağırlık: 96 gr.
Steelseries Prime:Ağırlık = 69gr. Yükseklik=42.4mm Uzunluk=125.3mm Genişlik=67.9mm
Elime tam otururmu hocam ?
Hocam boyutları üstte bıraktığım gibi iki mouseninde elime tam otururmu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.