SteelSeries Prime+ alınır mı?

kdcase

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Prime+ almayı düşünüyorum fakat Click latency hakkında tam bilgi sahibi değilim. Bir sitede Prime ve Prime+ modelinin Click latency değerinin 9.5ms, başka sitede ikisinin 8, 5ms bir sitede ise Prime'ın 3.7, Prime+'ın ise 20 ms olduğu yazıyor. Hangisinin gerçek değeri olduğunu nasıl öğrenebilirim? Prime modeli satışta olmadığı için Prime+ modeline bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatını hak etmiyor.

Kesinlikle parasını hak ediyor. Xtrfy M42 dışında, özellik olarak 1000 lira altı buna yaklaşabilen bir mouse yok. Ayrıca Prime+ switch olarak M42den daha iyi. Yalnız Prime+ modelinde altta bulunan ekran cızırtı sesi çıkarıyor diyenler var.

Peki click latencysi kaç biliyor musunuz ? Ona göre almayı planlıyorum ama bir sitede 20ms gördüm ondan tereddüt ettim

Peki click latencysi kaç biliyor musunuz ? Ona göre almayı planlıyorum ama bir sitede 20ms gördüm ondan tereddüt ettim
3 ile 8 arası diyor konunun otorite sitelerinde. 20ms olan muhtemelen kablosuz versiyonudur. Zaten her ünite farklı değer verir, hepsinin aynı sonucu vermesi imkansız.

3 ile 8 arası diyor konunun otorite sitelerinde. 20ms olan muhtemelen kablosuz versiyonudur. Zaten her ünite farklı değer verir, hepsinin aynı sonucu vermesi imkansız.
Bu sitede görmüştüm doğru değerler mi emin olamadım

Arada zaman farkı var ve test metodu farklı. Prime+ muhtemelen Firmware Update gelmeden test yapılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…