SteelSeries Prime baskı yapınca mouse altında gıcırtı oluyor

slydvl

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Dün kendime SteelSeries Prime mouse aldım, ilk incelemelerimde gerçektende kaliteli bir izlenim verdi. Fakat fareyi iyice incelediğimde farenin alt baş parmak kısmında bir gıcırtı var ve ne zaman hafifçe baskı uygularsam küçük bir gıcırdama yaptığını fark ettim.
Buradaki konudaki arkadaşın ki ise daha ileri seviye anlaşılan, benimkisinde sadece baskı yapınca gıcırdıyor. Bunu sorun etmeli miyim, yoksa kronik bir sorun mudur? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20240625_164057.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 61
Abi bu tür sorunlar olunca direkt değişime başvurun. Yine olursa iade edin tüketici sizsiniz.

Benimki de gıcırdıyor bayağı da ötüyorda ama sorun olmadı.

Abi bu tür sorunlar olunca direkt değişime başvurun. Yine olursa iade edin tüketici sizsiniz.
Hocam peki bir alternatif verebilirmisiniz en azından. bu gıcırdama anladığım kadarıyla yerinden çıkacak kadar şiddetli değil, plastiğin kendi gıcırdaması.

Aynı fareyi birkaç gün önce mediamarktan bende aldım benimkinde de tabanın sağ alt kısmına bastırınca gıcırdıyor, arada milimetrik boşluk var tam oturmuyor, sanırım kronik.

Aynı fareyi kullanıyorum cidden malzeme kalitesi kötü biraz sıkıyorum elimle gıcırdama oluyor kırılacak gibi oluyor.

Peki sizce iade etmeli miyim? Sensör olarak bu fiyatta buna denk fare yok çünkü, ekstra şu kadar daha ekle bunu al diyebileceğiniz bir öneriniz var mı?

Peki sizce iade etmeli miyim? Sensör olarak bu fiyatta buna denk fare yok çünkü, ekstra şu kadar daha ekle bunu al diyebileceğiniz bir öneriniz var mı?

İade etme bence, ben etmedim ve çok da sorun olmuyor. sensörü bayağı F/P doğrusu bu fiyata.

Peki sanırım kalabilir sonuçta masaüstüne koyup bastırdığımda ses gelmiyor sadece alt kısmına parmağımla bastırırsam sağdaki boşluk yüzünden ses geliyor, bu fareye 110grlık ASUS ROG Gladius 2 Origin gibi bir fareden geçtim, Asus fiyat olarak neredeyse 7 katı kadar olsa da SteelSeries sensörünün yanı sıra yazılım yönünden de çok önde, istediğim macroları Armoury Crate ile yapamıyorken, yaptıklarımda gecikme olurken SteelSeries GG'de bu daha minimal neredeyse istediğim sonucu veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…