maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.759 Makaleler 19 Çözümler 28 6 Temmuz 2024 #1 Alalı 1 hafta falan oldu ve farenin tiz ses çıkardığını fark ettim. Kronik sorunmuş galiba ama ürünü çok sevdim. Prime'a da geçmek istemiyorum, bunu çözmenin bir yolu yok mudur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çıkan ses videodaki gibi. Son düzenleme: 6 Temmuz 2024
Alalı 1 hafta falan oldu ve farenin tiz ses çıkardığını fark ettim. Kronik sorunmuş galiba ama ürünü çok sevdim. Prime'a da geçmek istemiyorum, bunu çözmenin bir yolu yok mudur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çıkan ses videodaki gibi.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 27 Temmuz 2024 #2 Aşırı belli oluyor mu ses?