SteelSeries Prime+ coil whine yapıyor

Armanov1c

Femtopat
Daha fazla  
Yahu bu mouse neden coil whine yapar arkadaşlar? Wraith cosmic glass ile kullanıyorum, liftoff sensörünü kapattım açtım LED ekranı kapattım açtım azalır gibi oluyor fakat geçmiyor.
Daha güvenli olacağını düşündüğüm için topraklı priz ve akım koruma taktım duvara ondan sonra başladı sanırım bu ses. Alakası var mıdır? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

O modelde coil whine kronik sorun gibi bir şey hocam, büyük ihtimalle alttaki ekrandan kaynaklanıyor. Çözümü yok gibi bir şey.

Çözümü benim bildiğim yok. Ses ekrandan geliyor. Alan bazı arkadaşlar da bu sorunla karşılaştılar. İade edip düz modelini alabilirsiniz veya değişime gönderebilirsiniz.

Prime+'ta bu ses kronik diye biliyorum.

Gecenlerde bir arkadas bu sorunu cok abartmayin diyordu dalga gecer gibi. Ismini hatirlasam etiketleyecegim simdi de neyse ugrasmaya gerek yok.

Hmm kronik demek ki, çok takıntı yapacak kadar çıkmıyor ses Allah'tan şanslıyım herhalde. Kulaklık takılıyken sorun olmayacak bir ses. Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…