H Habibi41 Decapat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 122 4 Ağustos 2022 #1 2 aydır SteelSeries Prime mouse kullanıyorum. Bu sabah bilgisayarı açtığımda farenin RGB ışığının sabit kaldığını sadece yeşil yandığını gördüm. Ne yapmalıyım. Fareyi nasıl resetlerim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
2 aydır SteelSeries Prime mouse kullanıyorum. Bu sabah bilgisayarı açtığımda farenin RGB ışığının sabit kaldığını sadece yeşil yandığını gördüm. Ne yapmalıyım. Fareyi nasıl resetlerim?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Sağ, sol ve DPI tuşları ile resetlemeyi dener misin? 5, 6 saniye basılı tut.
H Habibi41 Decapat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 122 4 Ağustos 2022 #3 MisafirTerliği34 dedi: Sağ, sol ve DPI tuşları ile resetlemeyi dener misin? 5, 6 saniye basılı tut. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü.
MisafirTerliği34 dedi: Sağ, sol ve DPI tuşları ile resetlemeyi dener misin? 5, 6 saniye basılı tut. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü.
B beratpinarr Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #4 DarkSpear dedi: Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... aynı mouse bende de var ben yapıyorum olmuyor başka bir çözümü yokmudur bunun
DarkSpear dedi: Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... aynı mouse bende de var ben yapıyorum olmuyor başka bir çözümü yokmudur bunun