SteelSeries Prime FPS vs Razer DeathAdder V2 Mini

Bütçe
700TL
Sen karşılaştın diye herkeste olacak diye bir şey yok.
Ben karşılaşmadım, kronik bir hata ve sorunları var, çok bilindik bir sorun zaten, yakın zamanda da patch gelmedi, yani hala olan bir şey.

Lamzu Atlantis dediğin mouse 3K'den daha pahalı Pulsar olan 2K Viper Mini satan bulamadım ama en son 1Kdan daha fazlaydı 700 TL'ye çok çok güzel bir mouse DA V2 mini.

700'e daha iyileri varken neden V2 Mini alsın sayın fanboy?

aynen fanboy swarcow izlemesen haberin olmayacak Lamzu'dan Pulsar'dan
700'e nerede daha iyileri var dolardan ekonomiden haberin yok belli ki.

20cm eliniz varsa ve palm tutuyorsanız Steelseries Prime alın hocam.

aynen fanboy swarcow izlemesen haberin olmayacak Lamzu'dan Pulsar'dan
700'e nerede daha iyileri var dolardan ekonomiden haberin yok belli ki.
Dostum kendi izlediğin kanalları lütfen benle karşılaştırma, Prime FPS ve MM711 zaten daha iyi mouselar neresini inkar ediyorsun?

MM711'e bir şey söylemedim
Prime FPS'yi IPS ve g değerini baz alarak söylüyorsun kullanan birisinin yorumu yok
Ben de V2 mini kullanan biri olarak önerimi yaptım.

Lod ayarı var kaliteli bir alternatif.

Lamzu Atlantis dediğin mouse 3K'den daha pahalı Pulsar olan 2K Viper Mini satan bulamadım ama en son 1kdan daha fazlaydı 700 TL'ye çok çok güzel bir mouse da V2 mini.

Prime miniden çok daha iyi kalite farkı olarak Prime kullanan kişiler var forumda fazlaca fanboy olmasanız gerçekleri konuşalım.

Dostum kendi izlediğin kanalları lütfen benimle karşılaştırma, Prime FPS ve MM711 zaten daha iyi fareler neresini inkar ediyorsun?

Uğraşmaya değmez hocam boş verin kalite farkından bir haber arkadaş kalite bir yana Prime kullanan birisinin yorumu yok diye forumda biraz gezse sayısız konu bulucak Prime hakkında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…